Contact met Vaartland.nl

 

Een betrouwbare occasion met garantie kopen in Heerhugowaard?

Occasion online kopen in Heerhugowaard


Zie je jezelf al rijden in jouw nieuwe auto? Door de weidse polders en leuke dorpjes in de omgeving van Heerhugowaard? Maak een tochtje met de auto naar het strand of rijd een rondje op Texel. Sterker nog, met een van de betrouwbare occasions van Vaartland.nl ligt heel Europa aan je voeten. Comfortabel naar de Spaanse costa’s of misschien wel een mooie tocht door de Alpen naar Italië. Wat jouw wens of doel ook is, met een tweedehands auto van Vaartland maak je ze waar. Bij Vaartland.nl vind je de tweedehands auto die precies bij jou past. Ook in Heerhugowaard!

Breedste aanbod occasions van heel Nederland

Hoe we er zo zeker van zijn dat je de perfecte tweedehands auto bij Vaartland.nl gaat vinden? Vaartland.nl beschikt over het breedste aanbod occasions van Nederland, dat met behulp van een handige online selectietool heel eenvoudig te bekijken is. Je geeft eenvoudig jouw voorkeuren aan en wordt verrast door het grote aanbod occasions dat precies voldoet aan jouw wensen! Wil je graag een zwarte Volkswagen of BMW, een automaat met cruise control of zelfs lane-assist? Rijden op benzine, hybride of misschien wel een volledig elektrische auto? Geef jouw opties en budget aan en je ziet een overzicht van alle occasions bij Vaartland in heel Nederland. Zo vind je jouw occasion gemakkelijk online, gewoon thuis vanuit je luie stoel!

Online een occasion kopen

Heb je de perfecte tweedehands auto gevonden? Zijn alle opties en extra’s die je graag wilt hebben aanwezig? Dan heeft Vaartland.nl de volgende stappen heel eenvoudig gemaakt. Bij iedere occasion zie je in welke vestiging de auto staat. Natuurlijk kun je altijd contact opnemen met dit filiaal en een afspraak maken om de auto te bezichtigen en een proefrit te maken. Toch bestaat er dankzij de mogelijkheden van het internet een betere manier om de occasion van jouw voorkeur te testen. Bij Vaartland.nl maken we het je namelijk zo eenvoudig mogelijk door alles vanuit je luie stoel te kunnen regelen. Laat Vaartland.nl jouw gewenste occasion gewoon bij jou thuis voor de deur afleveren. Zo heb je uitgebreid de tijd om de auto te bekijken en te testen of deze jou bevalt. Je krijgt namelijk maar liefst 14 dagen de tijd om de occasion te ervaren. Dit noemen we geen proefrit, maar een Proefreis.

Een proefrit van 14 dagen! Maak een Proefreis

Een proefrit van 2 weken, dat noemen we een Proefreis. Op deze manier heb je gedurende 14 dagen alle tijd om de auto in het dagelijks leven te testen. Alle occasions op Vaartland.nl voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn zeer betrouwbaar. Wij zorgen ervoor dat jouw occasion een uitgebreide onderhoudsbeurt krijgt en dat de onderhouds- en kilometerhistorie inzichtelijk is. Ben je binnen de 14 dagen Proefreis toch van mening dat de tweedehands auto niet helemaal aan jouw wensen voldoet? Dan krijg je gewoon je geld terug. Als enige voorwaarde geldt dat je dit meldt binnen de 14 dagen en niet meer dan 500 kilometer met de auto hebt gereden.

 
 
 
 
 

Voordelen van een occasion kopen bij Vaartland.nl

Bij Vaartland vinden we het heel belangrijk dat je met een gerust hart een occasion koopt en nog jarenlang van een betrouwbare auto kunt genieten. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van de door ons aangeboden occasions bieden we je veel zekerheid. We willen niets liever dan dat je met een tevreden gevoel terugkijkt op jouw aanschaf. Alle voordelen van kopen bij Vaartland op een rij:

Zeer aantrekkelijke prijs.
Professionele werkwijze dankzij meer dan 30 jaar ervaring.
Maar liefst 6 maanden Autotrust garantie.
Aflevering bij jou thuis voor de deur of bij een vestiging in de buurt, ook al staat jouw gewenste occasion in een ander filiaal.
Eventuele reparaties mag je bij jou in de buurt laten uitvoeren.
Occasions met Nationale Autopas en inzichtelijke onderhoudshistorie.
Geld terug als je niet tevreden bent (bij minder dan 500 kilometer gereden en binnen een periode van 14 dagen na aankoop).

Een tweedehands auto met garantie kopen in Heerhugowaard?

Zoals je ziet, krijg je maar liefst 6 maanden garantie op een occasion bij Vaartland.nl. Gaat er onverhoopt toch wat stuk, of zijn er andere werkzaamheden nodig? Dan mag je het werk of de reparatie gewoon bij jou in de buurt laten uitvoeren. Zo hoef je dus nooit ver te rijden, ook als er geen vestiging van Vaartland.nl in jouw omgeving is. Heb je een occasion die jou aanspreekt gezien? Vul dan jouw gegevens in en een medewerker van Vaartland.nl neemt snel contact met je op. Wil je graag vanuit Heerhugowaard persoonlijk langskomen om een auto te bekijken en een proefrit te maken? Onze dichtstbijzijnde vestigingen vind je in Den Haag, Heerenveen en Stolwijk.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl