Contact met Vaartland.nl

 

Tweedehands auto kopen in Haarlem op Vaartland.nl

Online occasion in Haarlem kopen


Is jouw auto aan vervanging toe? Ben je op zoek naar een benzineauto in plaats van een diesel? Of ben je uitgekeken op jouw huidige auto? Wat de reden voor een nieuwe auto ook is: bij Vaartland.nl hebben we een uitgebreid en divers aanbod aan scherp geprijsde occasions. Wil je een scherp geprijsde occasion kopen in Haarlem of omgeving? Bekijk dan onze uitgebreide virtuele showroom op Vaartland.nl. Wij weten als geen ander dat een auto kopen een emotie is. Je wilt de auto zien, de auto voelen, de auto ruiken en de auto beleven. Op Vaartland.nl kun je online jouw favoriete tweedehands auto uitkiezen om deze vervolgens bij een van onze fysieke vestigingen in de regio Haarlem te komen bekijken. Kom dan naar de dichtstbijzijnde vestiging van Vaartland.nl in Den Haag.

De voordelen van Vaartland.nl

Wanneer je voor jouw occasion in de regio Haarlem kiest voor Vaartland.nl, kies je voor de vele voordelen die wij te bieden hebben:

Je krijgt maar liefst 6 maanden Autotrust garantie.
Eventuele reparaties kun je laten uitvoeren bij een garage in Haarlem.
We bezorgen jouw occasion bij jou aan huis in Haarlem of bij een vestiging bij jou in de buurt.
Je krijgt 14 dagen de tijd om de door jou gekozen auto te ervaren, te ontdekken. Maak gebruik van onze Proefreis.
Ben je niet tevreden? En heb je tijdens deze Proefreis minder dan 500 kilometer gereden? Dan krijg je gewoon je geld terug.
Wij bieden de jongste, meest kwalitatieve en betaalbare occasions.
We leveren jouw tweedehands auto inclusief Nationaal Autorapport, inclusief onderhoudshistorie.

Gunstige prijs-kwaliteitverhouding

Vaartland.nl staat bekend om de scherpste occasionprijzen van Nederland. Dit komt omdat we occasions in grote aantallen kunnen inkopen én de omloopsnelheid hoger is dan het marktgemiddelde. Wist je dat onze occasions op basis van de ANWB Koerslijst gemiddeld 1500 euro goedkoper zijn? En naast een scherpe prijs bieden we ook een goede kwaliteit. Een gunstige prijs-kwaliteitverhouding staat bij al onze tweedehands auto’s centraal.

 
 
 
 
 

Koop jouw tweedehands auto vanuit je luie stoel

Een tweedehands auto kopen was nog nooit zo makkelijk. Op Vaartland.nl vind je namelijk snel en eenvoudig jouw droomauto, en dat vanuit je luie stoel. Of je nou op zoek bent naar die ruime gezinsauto, een boodschappenauto of een sportieve auto voor jou alleen: bij ons slaag je gegarandeerd. Op Vaartland.nl kun je gebruikmaken van de handige zoekfilter. Je vult jouw wensen en eisen zoals kilometerstand, brandstofsoort, kleur en maximumprijs in. Vervolgens krijg je een overzicht van occasions die bij jou en jouw budget passen. Heb je jouw favoriete tweedehands auto gevonden? Klik dan op de occasion van jouw voorkeur en geef jouw NAW-gegevens door. Binnen twee werkdagen neemt een van onze medewerkers dan contact met je op. Kom je toch liever langs voordat je jouw aankoop doet? Geen probleem. De dichtstbijzijnde vestiging voor een tweedehands auto in Haarlem vind je in Den Haag.

Ben je er klaar voor?

Ga nu naar onze virtuele showroom en kies daar jouw volgende auto uit. Scroll door ons aanbod of gebruik de filters als je precies weet waar je naar op zoek bent. Wij zorgen ervoor dat je razendsnel van deze occasion in Haarlem kunt genieten. Misschien rijd je straks al weg in jouw nieuwe auto!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl