Contact met Vaartland.nl

 

Een betrouwbare occasion met garantie kopen in Castricum?

Eenvoudig een betrouwbare occasion in vinden in Castricum


Zie je jezelf al rijden? In je droomauto door de mooie duinen op weg naar huis in Castricum? Of wat dacht je van een mooie vakantie via de Franse provence, terwijl je lekker met het raam open geniet van de zon? Misschien wel een mooie rit door de Alpen naar Oostenrijk? Wat je bestemming ook is, bij Vaartland.nl vindt u zeker de tweedehands auto die je vele mooie ritten en herinneringen zal opleveren! Vaartland.nl beschikt over het breedste aanbod occasions van Nederland en is bekend vanwege de unieke werkwijze. Je bladert eenvoudig door het brede aanbod in de online showroom, klikt jouw auto aan, waarna deze voor een vrijblijvende proefrit bij je thuis wordt afgeleverd! Uiteraard is het ook mogelijk om jouw favoriete occasion eerst even goed te bekijken in een showroom in de buurt van Castricum.

 

Het vinden van een goede occasion in Castricum is nog nooit zo makkelijk geweest. Weet je al precies welk merk en type tweedehands auto je zoekt? Vul deze dan in via het zoekfilter op Vaartland.nl, samen met de door jou gewenste brandstofsoort en eventueel je budget. Wil je gewoon eens zien welke auto's je allemaal binnen een bepaald budget kunt krijgen? Vul dan alleen een maximumbedrag in en verbaas jezelf over alle mogelijkheden! Ook als je absoluut een bepaalde optie wilt hebben, zoals ledkoplampen, cruisecontrol of airconditioning, dan vul je deze wensen eenvoudig in via de optie uitgebreid zoeken. Op deze manier wordt het vinden van jouw droomauto wel heel eenvoudig! Heb je de perfecte tweedehands auto gevonden? Maak dan via de site een afspraak om je nieuwe auto te bekijken. Dat kan bij jou thuis, maar als je graag zelf naar de auto wilt komen kijken, zorgen wij ervoor dat de tweedehands auto van jouw keuze voor een proefrit klaarstaat in onze showroom in Den Haag. Dat is nog geen uurtje rijden vanaf Castricum.

Een goede occasion kopen, gewoon vanuit uw luie stoel

Bij Vaartland vind je de perfecte occasion gewoon vanuit je luie stoel via onze online showroom, waarin je een enorm aanbod tweedehands auto’s kunt vinden. Ons grote inkoopnetwerk van betrouwbare partners maakt het mogelijk om uit een groot aanbod van hoogwaardige occasions te kiezen, allemaal voor een zeer voordelige prijs. In het aanbod vind je vrijwel alle bekende merken, zoals Audi, BMW, Volkswagen, Ford, Peugeot, Renault, Volvo en Mercedes occasions. Zo is er voor iedereen een passende occasion met precies de door jou gewenste opties. Ook komen de meeste auto’s met een goed bijgehouden onderhouds- en kilometerhistorie die online terug te vinden is via de Nationale Autopas.

Een mooie occasion in Castricum gevonden?

Als je een mooie occasion hebt gevonden, dan zijn de volgende stappen heel eenvoudig. je neemt contact op met de vestiging bij jou in de buurt. Voor mensen uit Castricum is dat de vestiging in Den Haag. Staat de auto volgens de online showroom in Den Haag? Dan is het mogelijk om meteen een afspraak te maken voor een proefrit. Staat de gewenste occasion in een ander filiaal? Dan kan Vaartland.nl de auto reserveren en naar de vestiging van jouw voorkeur transporteren. Zo heb je de gelegenheid om de occasion goed te bekijken en maak je een proefrit voordat je definitief besluit om de auto te kopen. Uniek bij Vaartland is het maken van een Proefreis, waarbij de auto gewoon bij je voor de deur wordt afgeleverd en je de auto in alle rust uitgebreid kunt testen.

Voordelen van een tweedehands auto kopen

Een occasion kopen doen veel mensen omdat het veel voordelen heeft vergeleken het kopen van een nieuwe auto. Zo is het kopen van een occasion:

Aanzienlijk goedkoper in aanschaf dan een nieuwe auto
Goedkoper te verzekeren
Kwalitatief vaak net zo goed als een nieuwe auto
Zonder lange wachttijden voor aflevering
Heel eenvoudig aan te schaffen via de online showroom van Vaartland.

 
 
 
 
 

Een online tweedehands auto met garantie in Castricum

Bij Vaartland willen we dat je tevreden bent over jouw aankoop en nog vele mooie en veilige kilometers met je nieuwe aanwinst maakt. Daarom kun je bij een online aankoop rekenen op:

Maar liefst 6 maanden Autotrust garantie.
Recht op een vrijblijvende Proefreis van maar liefst 14 dagen. In deze periode heb je alle tijd om de auto te ervaren en te ontdekken of de auto echt bij je past. Ben je toch niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug (alleen als je minder dan 500 kilometer heeft gereden).
Een occasion met een Nationale Autopas en onderhoudshistorie.
Reparaties kun je laten uitvoeren bij een garage in de buurt. Zoek de occasion van jouw voorkeur via Vaartland.nl, of kom direct langs in onze showroom in Den Haag om het brede aanbod tweedehands auto's te bekijken. Onze medewerkers helpen je graag en beantwoorden al je vragen. Een proefrit maken kan altijd!
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl