Contact met Vaartland.nl

 

Een kwalitatieve tweedehands auto kopen in Bussum

Welke tweedehands auto past bij jou?


Woon je in Bussum of omgeving en zoekt een kwalitatieve tweedehands auto? Dan hebben we bij Vaartland goed nieuws voor jou: Vaartland.nl heeft het grootste aanbod occasions van Nederland. Gewoon online, op Vaartland.nl. Dus ook in Bussum koop je snel en eenvoudig een kwalitatieve tweedehands auto. Ons aanbod occasions op Vaartland.nl is altijd up-to-date en bijzonder divers.

Vaartland heeft het grootste aanbod occasions van Nederland. In ons uitgebreide online aanbod op Vaartland.nl is voor ieder type autobezitter een geschikte tweedehands auto te vinden. Gebruik je de auto voor het hele gezin; naar de voetbaltraining, naar school en naar pianoles? Rijd je vaak lange stukken, voor werk of familiebezoek? Of gebruik je de auto juist vaak alleen? Ga naar Vaartland.nl en vind de occasion die bij jou past. Van een compacte auto voor jou alleen tot luxe tweedehands gezinswagens die van alle gemakken zijn voorzien. Zoek je een pick-up, caddy of kleine bus voor je werk omdat je veel moet vervoeren? Vaartland.nl heeft het.

Eenvoudig zoeken op Vaartland.nl

Gebruik het uitgebreide zoekfilter op Vaartland.nl. Stel je wensen ten aanzien van jouw toekomstige occasion in, zoals bouwjaar, merk/model, prijs, transmissie, het aantal zitplaatsen, vermogen, etc. Op Vaartland.nl vind je een kwalitatieve tweedehands auto voor ieder budget. Sowieso profiteer je gegarandeerd van een scherpe prijs. We weten hoe we goede auto's tegen een scherpe prijs moeten inkopen. We draaien namelijk al even mee bij Vaartland; meer dan 30 jaar. Onze marge op de verkoop van occasions is laag, omdat we er simpelweg veel verkopen! En dat merk je. In prijs en dus op je bankrekening. Een tweedehands auto kopen via Vaartland.nl is een slimme en voordelige keuze.

 
 
 
 
 

De voordelen van een online occasion bij Vaartland.nl:

Snel en eenvoudig shoppen vanuit je luie stoel in Bussum. Onze autoshowroom is namelijk virtueel. Op Vaartland.nl bekijk je jouw favoriete occasion van alle kanten, van binnen en van buiten. Wil je de auto liever eerst in het echt zien? Of heb je behoefte aan een persoonlijk advies met een kopje koffie? Bezoek dan een vestiging van Vaartland bij jou in de buurt, zoals Heerenveen.
Wij bezorgen jouw tweedehands auto graag aan huis in Bussum, of anders bij een vestiging bij jou in de buurt, zoals in Heerenveen. De keuze is aan jou. We leveren je nieuwe auto waar je dat graag wilt. je bent tenslotte de trotse autobezitter van jouw nieuwe tweedehands auto!
je krijgt maar liefst 6 maanden Autotrust garantie bij de aankoop van jouw tweedehands auto. Want bij Vaartland houden we van zekerheden. We snappen namelijk dat je dat belangrijk vindt ten aanzien van een tweedehands auto. Daarom bieden wij garantie. Een veilig gevoel, vind je ook niet?
Ontdek of de occasion echt bij jou past, met onze Proefreis van 14 dagen. Ja, je leest het goed. Je krijgt maar liefst 2 weken de tijd om jouw nieuwe tweedehands auto uit te proberen. Is dat even prettig? Kom je erachter dat deze occasion toch niet de auto is die aansluit bij jouw dagelijks leven? Dan geven we je bij Vaartland gewoon je geld terug, mits je minder dan 500 kilometer hebt gereden. Dus houd dat even goed in de gaten. Met de kennis die je hebt opgedaan tijdens je Proefreis van 14 dagen, kun je opnieuw shoppen bij Vaartland.nl. Naar een occasion die beter bij jouw dagelijks leven past.
Alle occasions van Vaartland worden geleverd met een Nationaal Autorapport, inclusief de onderhoudshistorie van de auto. Je weet dus precies in welke staat jouw tweedehands auto verkeert. Zo verzekeren we bij Vaartland dat alle tweedehands auto’s uit ons uitgebreide aanbod in goede staat verkeren.
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl