Contact met Vaartland.nl

 

Uitgebreid en divers aanbod occasions in Beverwijk

Occasion kopen in Beverwijk

Woon je in het mooie Beverwijk of werk je op het industriegebied, bijvoorbeeld bij de hoogovens van Tata Steel Europe? En ben je op zoek naar een nieuwe of een tweedehands auto? Bij Vaartland.nl hebben we een uitgebreid en divers aanbod aan occasions van de meest uiteenlopende merken. Er bevinden zich talrijke autodealers in ons land, maar het beste autobedrijf in de omgeving van Beverwijk, met het meest complete aanbod tweedehands auto's, vind je gewoon online op Vaartland.nl. Scrol door ons uitgebreide aanbod occasions. Van gezinsauto, SUV, sportieve hatchback en elektrische auto tot een compacte stadsauto, luxe auto, caddy en bestelwagen; je vindt het allemaal op Vaartland.nl.

Een occasion met garantie in Beverwijk

Bij Vaartland.nl willen we dat je tevreden bent over jouw aankoop en nog vele mooie en veilige kilometers met jouw nieuwe auto maakt. Daarom kun je bij ons rekenen op:

Maar liefst 6 maanden Autotrust garantie.
Reparaties kun je laten uitvoeren bij een garage in de buurt.
Recht op een vrijblijvende Proefreis van maar liefst 14 dagen.

In deze periode heb je alle tijd om de auto te ervaren en te ontdekken of de auto echt bij jou past. Ben je toch niet tevreden? Dan krijg je gewoon jouw geld terug (alleen als je minder dan 500 kilometer hebt gereden). Zoek de occasion van jouw voorkeur op Vaartland.nl. Heb je nog een vraag? Onze medewerkers helpen je graag en beantwoorden al jouw vragen.

Vind eenvoudig jouw tweedehands auto in Beverwijk

Het vinden van een tweedehands auto in het Beverwijk is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vul het merk of type auto in en laat je verrassen door het grote aantal resultaten. Verfijn je selectie door jouw budget en de gewenste opties toe te voegen. Ledkoplampen, een automaat met lichtmetalen velgen, wel of geen navigatiesysteem, het kan allemaal. Zo wordt het vinden van jouw droomauto wel heel eenvoudig! Heb je de tweedehands auto die je wel zou willen voelen, beleven en ervaren gevonden? Maak dan een afspraak om jouw favoriete auto te bekijken. Uniek bij Vaartland is dat we de uitgekozen auto indien gewenst gewoon bij jou thuis voor de deur in Beverwijk afleveren, zodat je een uitgebreide proefrit kunt maken. Als je graag zelf in een showroom in de buurt wilt komen kijken, dan zorgen we ervoor dat de tweedehands auto van jouw keuze klaarstaat in de showroom van jouw voorkeur. Onze vestiging in Den Haag is nog geen 65 kilometer bij jou vandaan.

 
 
 
 
 

Zo koopt je jouw tweedehands auto online bij Vaartland.nl

Hoe gaat het in zijn werk, online een auto kopen in Beverwijk op Vaartland.nl? Door simpelweg de volgende vier stappen te volgen.

1. Selecteer jouw favoriete occasion in onze virtuele showroom.

2. Vul je gegevens in en betaal € 250,- aan.

3. Regel de verzekering en eventuele financiering en bepaal of je de auto thuis in Beverwijk wilt laten leveren of bij een van onze dichtstbijzijnde vestigingen.

4. Maakt het resterende bedrag van de aankoopsom over bij aflevering. Dan schrijven we de auto over op jouw naam. Simpel toch? En je hoeft er je woonplaats Beverwijk niet eens voor te verlaten!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl