Contact met Vaartland.nl

 

Het grootste autobedrijf van Nederland in Badhoevedorp

Tweedehands auto kopen Badhoevendorp

Vaartland.nl heeft het grootste en meest complete aanbod occasions van Nederland, dus ook in Badhoevedorp. Onze online virtuele showroom, met alleen maar betrouwbare tweedehands auto's, is overal in Nederland snel en makkelijk toegankelijk. Namelijk online via Vaartland.nl. Dus ook gewoon vanuit je luie stoel in Badhoevedorp. Is dat even makkelijk?

 

Betrouwbare occasions

Het aanbod van Vaartland.nl bestaat uit alleen maar betrouwbare occasions. Dat komt omdat wij weten wat we doen. We verkopen namelijk al meer dan 30 jaar tweedehands auto's in Nederland. We hebben al duizenden auto's ingekocht en verkocht. En ook duizenden autobezitters in Nederland blij gemaakt met een betrouwbare occasion. Zo zijn we uitgegroeid tot de grootste autodealer in tweedehands auto's in Nederland ( en Badhoevedorp ). Dat was geen doelstelling, het is een gevolg van ons succes de afgelopen decennia. We hebben alleen maar betrouwbare occasions in ons aanbod. En dat willen we graag aan jou laten zien. Alle occasions van Vaartland.nl worden daarom geleverd met een Nationaal Autorapport, inclusief de onderhoudshistorie van de auto. Je weet dus precies in welke staat jouw tweedehands auto verkeert. Zo verzekeren we bij Vaartland.nl dat alle tweedehands auto's uit ons uitgebreide aanbod in goede staat verkeren.

Een proefrit van twee weken

Bij Vaartland.nl krijg je maar liefst 14 dagen de tijd om jouw nieuwe tweedehands auto uit te proberen. Maak je dagelijkse ritje naar je werk, haal de kinderen van school, doe de wekelijkse boodschappen in Badhoevedorp met je nieuwe tweedehands auto en bezoek je vrienden in Amsterdam. Hoe voelt dat? Past deze occasion van Vaartland.nl bij jouw leefstijl? Is hij groot genoeg? Heeft deze occasion alle opties die je wenst? En, heb je een goed gevoel bij deze tweedehands auto? Door intensief gebruik te maken van jouw auto, maar liefst 2 weken lang, weet je pas echt goed of dit de tweedehands auto is die bij jou past. Kom je tot de conclusie dat dit toch niet de occasion is die bij jou past? Geen enkel probleem! Je levert de auto gewoon weer in bij Vaartland.nl en u krijgt je volledige aankoopbedrag van ons terug. Mits u niet meer 500 km heeft gereden. Dus houd de teller even goed in de gaten de eerste 2 weken. Wij noemen deze proefrit van 2 weken bij Vaartland.nl een 'Proefreis'. Wij vinden dit belangrijk, omdat we snappen dat je jouw auto eerst moet ervaren om te bepalen of deze daadwerkelijk bij je past. Een andere zekerheid die we jou bieden bij Vaartland.nl is onze 6 maanden Autotrust garantie.

 

 
 
 
 
 

Altijd een scherpe prijs

Bij Vaartland.nl kun je erop vertrouwen dat alle occasions voor een scherpe prijs worden aangeboden in onze virtuele showroom. Doorgaans aantrekkelijker en lager in prijs dan bij andere tweedehands dealers in Nederland/Badhoevedorp of particulieren die hun auto verkopen. Hoe dat kan? Vaartland.nl is in meeste gevallen in staat om haar occasions tegen een lagere prijs aan te bieden dan gangbaar is in de markt. We toetsen ons aanbod wekelijks, door ons aanbod occasions onder andere te vergelijken met de ANWB Koerslijst. Op basis van de ANWB Koerslijst zijn de occasions van Vaartland.nl gemiddeld 1.500 euro goedkoper. Dit is waarom de occasions van Vaartland.nl zo scherp geprijsd zijn: - Vaartland.nl heeft een team van ervaren inkopers die goede contacten hebben met leasemaatschappijen en handelaren. - Vaartland.nl is in staat om in grote aantallen occasions in te kopen. Meer volume, betekent lager in marge. - De omloopsnelheid van onze occasions is hoger dan het marktgemiddelde. Kortom, we houden de gang er lekker in en blijven laag in onze marge. - Vaartland.nl kiest voor een lagere marge, maar behaald daardoor een groot volume aan occasion verkopen.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl