Contact met Vaartland.nl

 

Een occasion kopen in Amsterdam? Nu gratis thuis bezorgd

Online occasion kopen in Amsterdam

Vind jouw occasion in Amsterdam. Ben je op zoek naar een occasion en woont je in Amsterdam of omgeving? Op Vaartland.nl vindt je de tweedehands auto die bij je past, zonder dat je, je woonplaats hoeft te verlaten. Wij hebben het breedste aanbod occasions van Nederland. Klik jouw favoriete online te kopen auto aan op onze site en we leveren hem bij jou thuis af. Wil je de occasion toch eerst zien, dan kun je altijd terecht bij een fysieke vestiging bij jou in de buurt.

Vanuit de luie stoel een occasion kopen

Een occasion vanuit jouw luie stoel kopen Bij Vaartland.nl kun je snel en eenvoudig vanuit jouw luie stoel een tweedehands auto kopen. Of je nu een auto zoekt om de boodschappen mee te doen of eentje waar je veilig mee op vakantie kunt. Bij ons slaag je gegarandeerd. Je kunt op onze site allerlei wensen en eisen invullen in het zoekfilter, zoals kilometerstand, kleur, brandstof en prijs. Vervolgens krijg je een overzicht van alle occasions die het beste bij jou passen. Een tweedehands auto kopen was nog nooit zo makkelijk! Klik in de lijst op de occasion waar jouw belangstelling naar uitgaat en geef jouw NAW-gegevens door. Een van onze medewerkers neemt dan binnen twee werkdagen contact met je op. Kortom: Je kunt jouw occasion ook in Amsterdam helemaal online en telefonisch met ons regelen. En dat zonder risico! Kom je toch liever even langs voordat je de aankoop doet? Geen probleem, onze dichtstbijzijnde vestigingen vindt je in Den Haag, Stolwijk en Apeldoorn. Deze liggen op een klein uurtje rijden vanaf Amsterdam.

● Je krijgt maar liefst zes maanden Autotrust garantie.

● Reparaties kun je laten uitvoeren in een garage in Amsterdam.

● We bezorgen jouw tweedehands auto aan huis in Amsterdam of bij een vestiging bij jouw in de buurt.

● Je hebt recht op 14 dagen proefreis. Dit betekent dat je 14 dagen de tijd krijgt om de auto te ervaren en te ontdekken of de auto bij jouw past.

● Ben je niet tevreden? Dan ontvangt je jouw geld terug. Dit geldt alleen als je minder dan 500 kilometer hebt gereden en nog in de proefreis zit.

● We leveren de occasion inclusief Nationaal Autorapport, met onder andere een onderhoudshistorie.

● Je regelt het vanuit je luie stoel in jouw eigen huis in Amsterdam! 

Verschillende auto merken in Amsterdam

Je komt in Amsterdam allerlei auto merken tegen, denk aan BMW Amsterdam, Tesla Amsterdam en natuurlijk Audi Amsterdam.
In zo'n grote stad zie je op iedere hoek van de straat vele auto's staan. Je hoort natuurlijk dat Amsterdammers vaak te fiets gaan, maar we weten allemaal dat dat voor de langere afstanden niet praktisch en niet realistisch is. Daarom wordt er vaak gekeken naar Mercedes Amsterdam, Renault Amsterdam of Volvo Amsterdam. Voor de mensen die in de stad wonen is Mini Amsterdam ook heel toegankelijk. Voor de mensen die buiten Amsterdam werken, is het natuurlijk vanzelfsprekend dat er gekeken wordt naar de bekendere merken zoals tweedehands BMW Amsterdam en Audi occasions Amsterdam, maar vergeet niet dat Nissan Amsterdam en Toyota Amsterdam ook uitstekende modellen op de markt zetten! 

 
 
 
 
 

De populairste auto in Amsterdam

Uit onderzoek van Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW) blijkt dat de Volkswagen Polo verreweg de populairste auto in de gemeente Amsterdam is. Ruim 4000 auto's van dit type rijden hier rond. Dus als je in de parkeergarages wilt opvallen met jouw occasion, dan kies je voor een ander merk of type. Van de Opel Astra vindt je er een stuk minder in Amsterdam, daar rijden er 543 van rond. Hetzelfde onderzoek laat zien dat de kleinere auto's uit het A-segment populair zijn in Amsterdam. Na de Volkswagen Polo, volgt de Volkswagen Golf. De nummer drie in de lijst is de Peugeot 107. De top 10 wordt verder ingevuld door de Citroën C1, de Opel Corsa, de Toyota Aygo, de Ford Fiesta, de Renault Twingo, de Fiat 500 en de hekkensluiter Renault Clio. De hele top 50 van de meest populaire auto's in Amsterdam vindt je hier.

Tips bij de aankoop van een occasion

Het aanbod van gebruikte auto's, die Vaartland.nl bij jou in Amsterdam kan leveren, is indrukwekkend. Daarom geven we je enkele tips bij de aankoop van een occasion, zodat je nog jarenlang plezier van jouw nieuwste aankoop heeft.

● Specificeer jouw budget in onze zoekfilter, zodat je alleen het aanbod krijgt te zien dat binnen jouw budget past.

● Kies voor benzine of (deels) elektrische auto als je alleen binnen Amsterdam rijdt. Voor kilometervreters adviseren we een lpg- of dieselauto.

● Welke opties zijn voor jou echt een must? Wil je absoluut airconditioning en vindt je het ook fijn als er een navigatiesysteem in jouw occasion zit? Geef dat aan in het zoekfilter!

● Houd rekening met jouw gezinsgrootte.

Volstaat een kleine Volkswagen Polo of past een Renault Captur beter in jouw leven? Deze specificaties kun je allemaal aangeven op onze website. Op die manier is de zoektocht naar de occasion die het beste bij je past zo gedaan en kun je zeer binnenkort al genieten van jouw tweedehands auto! Vind mijn nieuwe auto! Ben je klaar om jouw nieuwe auto te ontmoeten? Ga dan naar ons occasion filter, vul jouw wensen en eisen in en maak een keuze uit ons brede aanbod occasions! Vervolgens zorgen we ervoor dat je de tweedehands auto in Amsterdam kunt bekijken en een proefrit kunt maken. Misschien rijdt jij straks al weg in jouw nieuwe auto!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl