Contact met Vaartland.nl

 

Een mooie tweedehands auto kopen in Amstelveen?

Tweedehands auto kopen in Amstelveen

Wil je als het mooi weer is lekker met open dak door Amstelveen rijden? Of heb je liever een heerlijk koele airconditioning? Zoek je een comfortabele dieselauto om goedkoop lange afstanden te kunnen rijden voor vakanties of woon-werkverkeer? Droom je van een roadtrip door Europa of zoek je gewoon een auto voor de dagelijkse boodschappen in Amstelveen? Wat jouw wens of droom ook is, bij Vaartland.nl hebben we de auto die aan al jouw wensen zal voldoen. Gebruik het handige zoekformulier en blader door het brede aanbod tweedehands auto’s in de online showroom. Via het uitgebreide zoekfilter krijg je direct een actueel overzicht van alle beschikbare tweedehands auto’s met alle eigenschappen die je hebt geselecteerd.

 

Een betrouwbare occasion van hoge kwaliteit

Bij Vaartland.nl is de keuze uit betrouwbare tweedehands auto’s groot. We mogen ons aanbod zelfs tot het breedste aanbod van Nederland rekenen. Daarbij heb je de zekerheid van een hoge kwaliteit, doordat we inkopen via een netwerk van professionele partijen, waaronder leasemaatschappijen en handelaren waar we al ruim 30 jaar zaken mee doen. Op deze manier weten we al bij inkoop dat de auto’s in goede staat verkeren en met Nationale Autopas en inzichtelijke onderhoudshistorie aan ons worden geleverd. Bij binnenkomst krijgt iedere occasion een aanvullende uitgebreide controle en zorgen we ervoor dat zowel het interieur als de buitenkant professioneel worden gereinigd. Zodra je in een van de Vaartland.nl-occasions stapt, garanderen we je dat het voelt alsof je in een nieuwe auto stapt!

Zonder risico een tweedehands auto kopen

Vaartland.nl zorgt ervoor dat je bij het kopen van een auto, maar ook daarna, geen enkel risico loopt. Na aflevering mag je jouw nieuwe occasion namelijk tot maar liefst 14 dagen lang volop testen en ervaren. Dit is uniek in Nederland en noemen we bij Vaartland.nl het maken van een Proefreis. Ben je gedurende deze periode van 2 weken niet tevreden over de occasion? Dan krijg je gewoon zonder vragen je geld terug. Op deze manier loop je geen enkel risico en weet je zeker dat de auto al jouw verwachtingen waarmaakt. Kom je toch liever eerst in een showroom langs om de auto te bekijken en een korte proefrit te maken, dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

Maak kennis met de online showroom

Heb je jouw droomauto in onze online showroom gevonden? Dan regel je binnen slechts een paar klikken een bezichtiging in een echte showroom. Laat jouw gegevens achter via het online formulier en een medewerker van Vaartland.nl neemt snel contact met je op. De dichtstbijzijnde vestiging vanaf Amstelveen is Vaartland Den Haag, op minder dan 40 minuten rijden. Het maakt trouwens helemaal niet uit in welke vestiging de auto van jouw keuze staat, want Vaartland.nl zorgt er desgewenst voor dat de door jou geselecteerde auto gewoon bij een vestiging naar keuze of zelfs thuis bij jou voor de deur wordt afgeleverd! Maak kennis met deze nieuwe en eenvoudige manier om een occasion te kopen.

 
 
 
 
 

Tweedehands auto vinden via de uitgebreide selectie

Bij Vaartland.nl is het aanbod occasions heel groot. Hoe zorg je er nu voor dat je een occasion vindt die perfect bij jou past? Een aantal tips bij het zoeken naar een tweedehands auto bij Vaartland.nl. Bepaal eerst jouw laagste en hoogste prijs en je ziet direct wat er binnen jouw budget verschijnt. Waarschijnlijk zijn er veel resultaten. Om dit grote aantal resultaten verder te filteren is het verstandig om aanvullende zoekcriteria in te vullen, zoals bijvoorbeeld merk en type, de gewenste brandstofsoort, het maximale aantal gereden kilometers en het bouwjaar. Krijg je juist te weinig resultaten? Selecteer dan een iets hogere prijs. Mogelijk vind je dan wel precies wat je zoekt.

Een occasion kopen bij Vaartland.nl, alle voordelen

Het kopen van een occasion heeft veel voordelen ten opzichte van het kopen van een splinternieuwe auto. Zo ligt de aanschafprijs een stuk lager, is deze goedkoper te verzekeren en schrijft u maandelijks veel minder af. Ook word je niet geconfronteerd met lange wachttijden, zoals bij de koop van een nieuwe auto helaas heel gebruikelijk is. Bij Vaartland.nl profiteer je daarnaast van meer dan 30 jaar ervaring met de in- en verkoop van betrouwbare occasions. Ook krijg je maar liefst 6 maanden garantie bij een online aankoop. Als er onverhoopt tijdens deze garantieperiode toch iets defect raakt, dan mag je reparaties gewoon bij jou in de buurt van Amstelveen laten uitvoeren. Het maakt daarbij niet uit in welke vestiging je de occasion hebt gekocht. Ook een proefrit behoort altijd tot de mogelijkheden. Wil je de occasion echt goed testen? Maak dan een Proefreis, waarin je maar liefst 14 dagen de gelegenheid hebt om de auto naar hartenlust te testen. Kom langs in een van de showrooms en ervaar het zelf!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl