Contact met Vaartland.nl

 

De beste tweedehands auto koop je in Aalsmeer

In Aalsmeer een occasion kopen

"Is er een nieuwe autodealer in Aalsmeer dan?" Jazeker! En je bezoekt hem gewoon vanaf je bank in Aalsmeer, namelijk online, op Vaartland.nl. In onze uitgebreide virtuele showroom vind je het grootste aanbod occasions van Nederland. Overzichtelijk gepresenteerd, om uitgebreid rond te snuffelen, op zoek naar jouw droomauto!

 

Breed aanbod occasions

Zoek je een tweedehands auto om iedere dag mee naar je werk in Amsterdam of Amstelveen te rijden? Of een occasion om je boodschappen in de gezellige winkelstraat van Aalsmeer te doen en de kinderen mee van school te halen? Hoe dan ook, je vindt de tweedehands auto die bij jou past bij Vaartland.nl. Gegarandeerd! Want het aanbod op Vaartland.nl is ongelooflijk ruim, met voor ieder type autobezitter wat wils. Een compacte tweedehands auto voor jou alleen? Een bestelbus voor de zaak? Of een stationwagen voor het hele gezin? Je vindt het op Vaartland.nl.

Makkelijk zoeken

Met het uitgebreide zoekfilter op Vaartland.nl kun je makkelijk en snel zoeken tussen het grootste aanbod occasions van Nederland. Heb je een bepaald automerk in gedachten? Een specifiek model voor ogen? Rijd je liever benzine of elektrisch? Hoeveel kilometers mag jouw gewenste tweedehands auto op de teller hebben? En hoeveel jaar oud is jouw favoriete occasion maximaal? Vul tot slot de gewenste prijs in van de occasion van jouw dromen. En bekijk de zoekresultaten die aansluiten bij je wensen. Iedere auto is uitgebreid weergegeven in onze virtuele showroom. Bekijk de zoekresultaten uitvoerig en van alle kanten, met de vele foto's per occasion.

Vaartland.nl biedt zekerheid

Vind je het spannend om online een tweedehands auto te kopen? Dat snappen we bij Vaartland.nl. Daarom biedt Vaartland.nl vele zekerheden om deze onzekerheid bij je weg te nemen. Dit zijn enkele voorbeelden: - Maak een proefrit. Bij Vaartland.nl noemen we dat een Proefreis, want je mag maar liefst 500 km proefrijden in 2 weken tijd. Dus niet alleen de straat op en neer. Nee, je kunt intensief gebruikmaken van jouw nieuwe occasion en dan alsnog afzien van uw aankoop. Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug, mits je niet meer dan 500 km in 2 weken tijd heeft gereden. - Profiteer van 180 dagen Autotrust garantie. Deze garantie is niet exclusief en je hoeft er niet om te vragen bij Vaartland.nl. Iedere online gekochte occasion heeft standaard 180 dagen Autotrust garantie. - Ontvang het autorapport. Ook dit is standaard bij Vaartland.nl, omdat wij snappen dat je wilt weten wat er met jouw tweedehands auto is gebeurd. Om zeker te zijn van de kwaliteit van jouw occasion ontvang je daarom het Vaartland Autorapport, met onder andere inzage in NAP en onderhoudshistorie.

 
 
 
 
 

Ook vestigingen van Vaartland.nl

Blijf je het toch een beetje spannend vinden om online een occasion te kopen die je nog nooit hebt aangeraakt? Kom dan naar een van onze 5 vestigingen in Nederland. Onze vestiging in Den Haag bevindt zich op minder dan 50 km van Aalsmeer. Dus dat is gemakkelijk aan te rijden of te reizen met het openbaar vervoer.

Zo vindt u de occasion die bij u past

Oké, je wilt een auto kopen. Dat heb je reeds besloten. Een occasion, omdat een tweedehands auto aanzienlijk goedkoper in aanschaf is. Ook de verzekeringspremie is stukken lager in prijs. Een occasion is vaak ook sneller beschikbaar dan een nieuwe auto, waar doorgaans een levertijd van enkele weken/maanden op zit. Kortom, je wilt een occasion, ook dat heb je besloten. En nu? Welke occasion past het beste bij jouw leefstijl en die van je gezin? Breng je wensen ten aanzien van jouw nieuwe tweedehands auto in kaart. Denk bijvoorbeeld hieraan:

Welke opties zijn een must? Waar moet jouw toekomstige occasion absoluut aan voldoen? Is bijvoorbeeld een ingebouwd navigatiesysteem een absolute must, omdat je misschien veel op de weg bent voor je werk?
Welke opties zijn een pre? Dus welke opties zijn niet noodzakelijk, maar zijn wel prettig om te hebben? Ook dit is weer per persoon verschillend, afhankelijk van je persoonlijke smaak, maar ook het doel waarvoor je jouw auto het meest gebruikt.
Bepaal uw budget. Hoeveel wil je uitgeven aan een tweedehands auto? Wat vind je redelijk en wat kun je kwijt? Specificeer jouw budget in ons zoekfilter op Vaartland.nl, zodat je alleen het aanbod te zien krijgt dat past binnen jouw persoonlijke budget. Dat zoekt een stuk gemakkelijker.
Houd rekening met je gezinsgrootte. Volstaat een kleine Volkswagen Up? Of past een Opel Isignia of Ford Focus beter in jouw leven?

Uw occasion is slechts één klik verwijderd

Het klinkt simpel, maar zo eenvoudig is het ook. Je koopt jouw tweedehands auto gemakkelijk en snel via Vaartland.nl. Gewoon vanuit je luie stoel in Aalsmeer. Vaartland.nl is daarom de grootste en meeste complete autodealer in Aalsmeer. Het was nog nooit zo makkelijk om online een occasion te kopen. Wij leveren jouw auto af voor de deur. Ook gewoon bij jou thuis. Dus ook daar hoef je Aalsmeer niet voor te verlaten.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl