Contact met Vaartland.nl

 

Vaartland.nl: dé occasion specialist regio Zeeland

Tweedehands auto kopen in Zeeland


Woon je in het mooie dorp Zeeland? Een dorp met diverse aangelegde vestingwerken in de omgeving? En ben je op zoek naar een tweedehands auto die én van een goede kwaliteit is, niet te oud én betaalbaar? Dan ben je bij Vaartland.nl aan het juiste adres. Vaartland.nl is de occasion specialist in Zeeland en omgeving. Je vindt altijd wel een vestiging van Vaartland bij jou in de buurt.

Waarom jouw auto kopen bij Vaartland?

Vaartland is al ruim 30 jaar succesvol als dealer van occasions. Inmiddels hebben we al meer dan 200.000 auto’s verkocht. Waarom je jouw auto moet kopen bij Vaartland in de regio Zeeland? Omdat we een heleboel voordelen te bieden hebben:

Door onze jarenlange ervaring beschikken we over een solide inkoopnetwerk in binnen- en buitenland.
Wij bieden een zeer competitieve prijs.
Ontdek of de occasion echt bij jou past, maak gebruik van onze Proefreis van 14 dagen.
Je krijgt maar liefst 6 maanden Autorust garantie.
Al onze occasions worden geleverd met een Nationaal Autorapport, inclusief de onderhoudshistorie.

Een tweedehands auto kopen in Zeeland

Jouw occasion kies je eenvoudig online in onze virtuele showroom. Gewoon thuis, vanuit je luie stoel. Je slaagt gegarandeerd. Maar dan komt de emotie. Je wilt de auto beleven, zelf ervaren. En een proefrit maken natuurlijk! Het is goed om te weten dat Vaartland.nl niet alleen maar een online portal is. Verspreid over het hele land zijn er diverse fysieke vestigingen waar je de occasion kunt gaan bekijken. De vestigingen van Vaartland.nl bij jou in de buurt vind je in Breda. We leveren hier jouw gekozen occasion af, zodat je voordat je een beslissing maakt deze uitgebreid aan een test kunt onderwerpen. Je kunt de stoelen uitproberen, een proefritje maken en zelf zien of de kleur goed bij jou past. Misschien rijd je daarna wel met jouw nieuwe auto bij ons de deur uit!

 

 
 
 
 
 

Tips bij het kopen van een occasion

Het aanbod occasions dat Vaartland.nl bij jou in Zeeland kan leveren, is indrukwekkend. Wellicht dat onderstaande tips je kunnen helpen bij het kopen van een occasion:

Heb je een budget? Specificeer dit dan in de zoekfilter, hierdoor krijg je alleen auto’s te zien die binnen jouw budget passen.
Rijd je kleine afstanden in en om Zeeland? Kies dan voor een benzineauto of (deels) elektrische auto. Werk je ver weg of maak je veel kilometers? Dan is diesel of LPG beter voor jou.
Wat is jouw gezinsgrootte? Of komt er binnen een x aantal jaar nog uitbreiding van het gezin bij in de vorm van kinderen en/of huisdieren?
Welke opties zijn voor jou belangrijk? Heb je behoefte aan een navigatiesysteem of juist niet? Wil je airconditioning, een vaste trekhaak, lederen bekleding, etc.? Geef dit dan duidelijk aan in de zoekfilter. Op deze manier wordt de zoektocht naar een tweedehands auto in de regio Zeeland een stuk eenvoudiger. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw droomauto waar je nog jarenlang plezier van hebt.

Kom naar de dichtstbijzijnde showroom in Breda

Wil je een tweedehands auto kopen en kom je uit Zeeland? Kom dan naar onze dichtstbijzijnde showroom in Breda. Sinds 2010 is de vestiging van Vaartland.nl in Breda actief bezig met de verkoop van tweedehands auto’s in de regio. Houd je van de informele, ongedwongen Brabantse sfeer? En ben je op zoek naar jouw tweedehands droomauto? Dan heten we je van harte welkom in onze showroom in Breda. In een informele, ongedwongen sfeer kun je rustig ons ruime assortiment occasions bekijken. Niet alleen onze koffie, maar ook onze professionele verkoopadviseurs staan graag voor je klaar.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl