Contact met Vaartland.nl

 

Een betrouwbare occasion met garantie kopen in Waalwijk?

In Waalwijk een occasion kopen


Zoek je een mooie en betrouwbare occasion om in Waalwijk en omgeving rond te rijden? Een nieuwe auto om met het hele gezin op vakantie te gaan, of een auto waarmee je op je werk goed voor de dag kunt komen? Wat jouw droomauto ook is, bij Vaartland.nl vind je zeker de tweedehands auto die precies bij jou past! Vaartland.nl beschikt over het breedste aanbod occasions van Nederland, waardoor jouw droomauto met alle gewenste opties vrijwel altijd te vinden is. In alle kleuren en met de opties die je graag wilt hebben. Geef jouw voorkeuren aan in de selectie en laat je verrassen door het grote aanbod!
 

Eenvoudig een goede occasion in Waalwijk vinden

Verfijn jouw selectie verder door jouw budget en opties toe te voegen. Wil je een handgeschakelde tweedehands auto, of juist het gemak van een automaat? Verwarmbare buitenspiegels, climate control of mooie lichtmetalen velgen? Het vinden van jouw droomauto wordt heel eenvoudig. Heb je de auto van jouw dromen gevonden? Dan zorgen wij ervoor dat je deze in een showroom bij jou in de buurt in het echt kunt komen bekijken. Uiteraard laten we je dan ook graag een proefrit maken om de auto te ervaren. Uniek bij Vaartland is dat we de door jou uitgekozen auto, indien gewenst gewoon bij jou thuis voor de deur kunnen afleveren voor een uitgebreide proefrit. Als je graag zelf in een showroom in de buurt wilt komen kijken, dan zorgen we ervoor dat de tweedehands auto van jouw keuze klaarstaat in de showroom van jouw voorkeur, zoals in Breda op nog geen half uur rijden vanaf Waalwijk.

Een goede occasion kopen, vanuit je luie stoel!

De perfect bij jou passende occasion vind je bij Vaartland gewoon vanuit jouw luie stoel. Onze online showroom bevat heel veel tweedehands auto’s die we via een groot inkoopnetwerk van betrouwbare partners hebben ingekocht. Bij het zoeken zie je het aanbod van alle vestigingen, zodat je niet wordt beperkt door het aanbod bij jou in de buurt van Waalwijk. Zo kies je uit een enorm aanbod betrouwbare occasions, allemaal voor een zeer voordelige prijs. Staat de auto volgens de online showroom in een vestiging bij jou in de buurt, zoals Breda of Zwolle? Dan kun je direct een afspraak maken voor een proefrit.

Zoekgedrag naar een auto bedrijf Waalwijk

Bij ons vind je een breed assortiment occasions, wij proberen iedereen zo persoonlijk mogelijk te helpen. Al kom je voor een Toyota Waalwijk, Renault Waalwijk of Ford Waalwijk. Als je een auto Waalwijk koopt, dan heb je er waarschijnlijk al over nagedacht wat voor merk en model je wilt.
Occasions Waalwijk zijn heel divers, kom daarom eens langs bij één van onze vestigingen of bekijk ons aanbod online.  

Maak een uitgebreide Proefreis

Staat de gewenste occasion in een ander filiaal en wil je daar niet helemaal naartoe rijden? Dan reserveren wij de auto van jouw keuze graag, zodat deze naar de vestiging van jouw voorkeur kan worden getransporteerd. Zo heb je zonder gedoe of dat het je veel tijd kost de gelegenheid om de occasion goed te bekijken en maak je een proefrit voordat je definitief besluit om de auto te kopen. Wil je het zichzelf helemaal makkelijk maken? Dan kan de auto ook gewoon bij jou thuis voor de deur worden afgeleverd, zodat je de auto goed kunt bekijken en kunt testen of de auto bevalt. Dit noemen we het maken van een Proefreis.

 

 
 
 
 
 

Voordelen van een tweedehands auto kopen

Een occasion kopen heeft veel voordelen ten opzichte van het kopen van een compleet nieuwe auto. Zo is het kopen van een occasion: aanzienlijk voordeliger; goedkoper in de verzekering; zonder lange wachttijden die bij aflevering van een nieuwe auto heel gebruikelijk zijn; veel eenvoudiger via de online showroom van Vaartland; kwalitatief vaak van goede kwaliteit voor nog vele jaren rijplezier. Kom langs in een van de showrooms, of maak online een afspraak voor een proefrit en laat je verrassen door de uitmuntende staat waarin onze occasions zich bevinden, met een mooi glanzende lak en een fris interieur.

Een tweedehands auto met garantie in Waalwijk

Bij Vaartland vinden we het heel belangrijk dat je tevreden bent en blijft over jouw bij ons online aangeschafte tweedehands auto. Daarom heb je bij ons veel voordelen:

Je hebt recht op maar liefst 6 maanden Autotrust garantie en reparaties kun je laten uitvoeren bij een garage in de buurt.
Je mag jouw occasion 14 dagen op Proefreis nemen. Dit betekent dat je 14 dagen de tijd krijgt om de auto te testen en ontdekken of het is wat je zoekt. Als je niet tevreden bent, dan ontvang je jouw geld terug. Dit geldt alleen als je minder dan 500 kilometer hebt gereden en nog in de Proefreisperiode zit.
Jouw occasion wordt geleverd inclusief Nationale Autopas en inzicht in de onderhoudshistorie. Spreekt een bepaalde occasion jou aan en kom je graag even langs in een van de showrooms? Je bent van harte welkom om te komen kijken en een proefrit te maken! Onze dichtstbijzijnde vestigingen vind je in Breda of Helmond.
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl