Contact met Vaartland.nl

 

Occasion online bestellen en thuis laten bezorgen in Megen

Bij Vaartland.nl is het tegenwoordig super makkelijk om je auto online te bestellen. Op onze site vind je ons gehele aanbod, zo hoef je niet alle vestigingen van Vaartland.nl langs om op zoek te gaan naar jouw droomauto. Op Vaartland.nl laten we namelijk de auto’s die online te kopen zijn volledig van binnen en buiten te zien. Via de site kan je door middel van een aanbetaling een auto reserveren. Iemand van de klantenservice neemt vervolgens contact met je op om het verkoopproces af te ronden. Na de aankoop wordt de auto netjes bij je thuis in Megen afgeleverd, dat is wel zo makkelijk.

Eenvoudig thuisbezorgd in Megen


Ben je op zoek naar een nieuwe auto maar heb je geen zin of tijd om langs Vaartland.nl Breda of langs één van onze andere vestigingen te komen? Bekijk ons aanbod dan eens online. Je kan bij ons online een occasion bestellen en wij bezorgen hem vervolgens bij je thuis in Megen. We doen ons best om je online, een zo goed mogelijk beeld te geven van de auto's die wij in de showroom hebben staan. Zo hebben we een fotostudio die zowel van het interieur als het exterieur 360 graden foto's maakt. Zo is het eigenlijk niet meer nodig om naar de showroom in Breda te komen en kun je thuis vanuit je stoel bepalen of een auto bij je past of niet.

 
 
 
 
 

Bij Vaartland.nl is het tegenwoordig ook mogelijk om je auto in Megen online te bestellen. Zo hoef je niet meer langs verschillende showrooms om op zoek te gaan naar jouw droomauto. Op onze website kan je ons gehele aanbod vinden. Je kunt op onze website alle auto’s die online te bestellen zijn, van binnen en buiten bekijken dankzij onze professionele fotostudio met 360 graden camera. Zo kan je als het ware plaats nemen op de bestuurdersstoel of om de auto heen lopen, eenvoudig thuis vanuit je bank. Verder heb je bij alle auto’s die online te bestellen zijn toegang tot het Nationaal Autorapport. Hierin kan je alle beschikbare informatie over de occasion vinden, zoals het aantal eigenaren en de onderhoudshistorie. Wanneer jij je droomauto gevonden hebt kan je deze reserveren door middel van een aanbetaling. Het is daarnaast ook mogelijk om je oude auto online weer in te ruilen. Vul de gegevens van je auto in en je ontvangt van ons binnen 60 minuten een voorstel. Vervolgens leveren we de auto thuis bij je in bijvoorbeeld Megen af. Wanneer je hebt gekozen voor het inruilen van je oude auto kan je alvast een proefrit maken terwijl wij jouw oude auto controleren. Na de aflevering heb je ook nog eens 14 dagen de tijd om de auto te ervaren. Je mag er dan maximaal 500 kilometer mee rijden zodat je zeker weet dat de auto helemaal bij je past. Bevalt de auto toch niet? Dan kan je hem gewoon weer terugbrengen naar de dichtstbijzijnde vestiging, daar doen wij bij Vaartland.nl niet moeilijk over.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl