Contact met Vaartland.nl

 

Jouw droom occasion vinden in Meeuwen?

In Meeuwen een online occasion kopen


Je wilt een auto kopen. Tweedehands. Terwijl je langs de (Bergsche) Maas fietst, denk je aan waar je dit het beste kunt doen. Online diensten en speurders zijn wel lekker makkelijk, maar een echt, fysiek autobedrijf geeft de mogelijkheid om even in de occasions te gaan zitten. Een auto kopen is toch emotie. Dat geldt zeker voor een tweedehands auto en dat snappen we bij Vaartland.nl heel goed!

Een tweedehands auto kopen in Meeuwen

Jouw occasion kies je gemakkelijk online uit. Gewoon thuis, vanuit je luie stoel. Je slaagt gegarandeerd. Maar dan komt de emotie. Wellicht wil je de auto ook in het echt bekijken en ervaren. En een proefrit maken natuurlijk! Het is goed om te weten dat Vaartland.nl niet alleen maar een online portal is. Verspreid over het hele land zijn er echte, fysieke vestigingen waar je de occasion kunt gaan bekijken. De vestiging van Vaartland.nl bij jou in de buurt vind je in Breda. We leveren hier jouw gekozen occasion af, zodat je voordat je een beslissing maakt deze uitgebreid aan een test kunt onderwerpen. Je kunt de stoelen uitproberen, een proefritje maken en zelf zien of de kleur goed bij jou past. Misschien rijd je daarna wel met jouw nieuwe auto bij ons de deur uit!

Gemak dient de mens

Om jouw favoriete auto te vinden kun je gebruikmaken van handige filters op Vaartland.nl. Selecteer op basis van leeftijd van de occasion, kleur, kilometerstand, brandstofsoort en transmissie. Zoek je een auto voor de vakantie of alleen om de kids naar school te brengen? Op Vaartland.nl hebben we voor iedereen een occasion die aan de wensen voldoet! Heb je jouw volgende droomauto gevonden? Klik dan in de lijst op de occasion die jou het meeste aanspreekt. Je kunt nu jouw NAW-gegevens doorgeven en dan neemt een van onze medewerkers binnen 2 werkdagen contact met je op.

Tips van Vaartland.nl

Als je een occasion vanuit Meeuwen bij Vaartland.nl koopt, dan biedt je dat veel voordelen: je krijgt maar liefst 6 maanden Autotrust garantie. Reparaties kun je laten uitvoeren in een garage in Meeuwen. We bezorgen jouw tweedehands auto aan huis in Meeuwen of bij een vestiging bij jou in de buurt. Je hebt recht op een 14 dagen Proefreis. Dit betekent dat je 14 dagen de tijd krijgt om de auto te ervaren en te ontdekken of de auto bij jou past. Ben je niet tevreden? Dan ontvang je jouw geld terug. Dit geldt alleen als je minder dan 500 kilometer hebt gereden en nog in de Proefreis zit. We leveren de occasion inclusief Nationaal Autorapport, met onder andere een onderhoudshistorie​. Je regelt het vanuit je luie stoel in jouw eigen huis in Meeuwen!

 

 
 
 
 
 

Jouw occasion, gekocht in Meeuwen

Zonder jouw voordeur uit te komen, kun je vanuit Meeuwen helemaal online en telefonisch jouw volgende auto kopen. Wil je toch eerst even rijden en voelen? Dat is natuurlijk ook geen probleem. De dichtstbijzijnde vestiging van Vaartland.nl vind je in Breda. Op nog geen uurtje rijden vanuit Meeuwen. Voor jouw droomoccasion is dat toch een maar een kort ritje?

Een occasion kopen zonder zorgen

Het indrukwekkende aanbod van Vaartland.nl kan bij jou op elke gewenste locatie in Meeuwen worden geleverd. Bij Vaartland.nl kies je jouw auto online uit en vervolgens leveren we hem voor je deur af. Dat is nog eens handig! We weten zeker dat je nog jarenlang gaat genieten van jouw nieuwe auto, want door het Nationaal autorapport met onderhoudshistorie die al onze occasions hebben, weet je precies wat je koopt! Heb je de occasion online gekocht? Dan kun je met het online-servicepakket ook nog eens gebruikmaken van de Proefreis. Een soort proefrit van maximaal 500 kilometer in 2 weken! Zo wordt het wel heel eenvoudig om online een auto te kopen.

Ben je er klaar voor?

Ga nu naar onze virtuele showroom en kies daar jouw volgende auto uit. Scroll door ons aanbod of gebruik de filters als je precies weet waar je naar op zoek bent. Wij zorgen ervoor dat je razendsnel van deze occasion in Meeuwen kunt genieten. Misschien rijd je straks al weg in jouw nieuwe auto!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl