Contact met Vaartland.nl

 

De beste occasions van Nederland in Grave

Online auto kopen in Grave


Waar koop je een betrouwbare tweedehands auto in Nederland? Met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Gewoon in jouw eigen woonplaats Grave, op Vaartland.nl. Alle occasions uit ons uitgebreide aanbod voldoen namelijk aan de belangrijkste eis van iedere autokoper: ze verkeren in goede staat. Je wilt toch ook een betrouwbare tweedehands auto die nog een lange tijd meegaat?

 

Tweedehands auto kopen? Slimme keuze

Jouw huidige auto voldoet niet meer aan jouw wensen of is dit de eerste auto die je koopt? Een occasion kopen is sowieso een slimme keuze! Een occasion is namelijk relatief goedkoop, in vergelijking met een nieuw auto. De jaarlijkse afschrijving van jouw tweedehands auto is daarom ook een stuk lager. En dan is er nog de autoverzekering. Ook deze is een stuk aantrekkelijker in prijs bij jouw occasion. Tot slot heb je jouw occasion vrijwel direct tot je beschikking. Daar waar een nieuwe auto, vers uit de fabriek, vaak pas weken later wordt afgeleverd. Kortom, een tweedehands auto kopen is inderdaad een goed plan! Bij Vaartland zijn we gespecialiseerd in de verkoop van tweedehands auto’s in Nederland. We verkopen meer dan 8.000 auto’s per jaar en dat doen we al meer dan 25 jaar. Ben je de volgende autokoper bij Vaartland? Bezoek onze showroom. Gewoon, vanuit jouw woonkamer in Grave, via Vaartland.nl.


De garanties van een auto kopen via Vaartland.nl

Bij Vaartland houden we van zekerheden. Kijk maar. " Je maakt altijd eerst een proefrit bij aflevering van de auto, voordat je het resterende bedrag overmaakt. Zodat je echt zeker weet of dit de occasion is die je zoekt. " Nadat de auto op jouw naam is gezet, start jouw Proefreis van twee weken, om de auto te ervaren en ontdekken. Dagelijks je nieuwe auto gebruiken is namelijk iets heel anders dan een korte proefrit maken in jouw nieuwe auto. Dat snappen wij en daarom mag je maar liefst 2 weken gebruikmaken van jouw nieuwe auto. " Tijdens de Proefreis in jouw nieuwe occasion kun je alsnog afzien van je aankoop, mits je minder dan 500 kilometer hebt gereden. Je hebt dus 500 kilometer de tijd om te ontdekken of dit de tweedehands auto is die bij jouw dagelijks leven past. " Iedere online gekochte tweedehands auto heeft standaard 180 dagen Autotrust garantie. Dat is niet gek voor een occasion, toch? " Om zeker te zijn van de kwaliteit van jouw occasion, ontvang je het Vaartland Autorapport, met onder andere inzage in NAP en onderhoudshistorie. Zoals we al al eerder zeiden: bij Vaartland houden we van zekerheden. Wij komen onze belofte graag na.

 
 
 
 
 

Shop snel en eenvoudig uw droomauto in Grave

Je hoeft Grave niet te verlaten om de auto van jouw dromen te vinden, dat bewijst Vaartland. Stad en land afreizen om diverse autobedrijven en showrooms in Nederland te bezoeken is overbodig geworden met onze uitgebreide virtuele showroom op Vaartland.nl. Shop snel eenvoudig jouw nieuwe tweedehands auto op Vaartland.nl. Scrol op je gemak vanuit je luie stoel in jouw woonplaats Grave door het brede assortiment occasions. Heb je specifieke wensen ten aanzien van de tweedehands auto die je zoekt? Stel het zoekfilter in met jouw persoonlijke eisen: merk/model, bouwjaar, kilometerstand en nog veel meer. 

Zo koop je jouw tweedehands auto online bij Vaartland.nl

Hoe gaat het in zijn werk, een online auto kopen op Vaartland.nl? Door simpelweg de volgende vier stappen te volgen.

1. Selecteer jouw favoriete occasion in onze virtuele showroom.
2. Vul jouw gegevens in en betaal € 250,- aan.
3. Regel de verzekering en eventuele financiering en bepaal of je de auto thuis in Grave of bij een vestiging in bijvoorbeeld Breda wilt ontvangen.
4. Maakt het resterende bedrag van de aankoopsom over bij aflevering. Dan schrijven wij de auto over op jouw naam. Simpel toch? En je hoeft er je woonplaats Grave niet eens voor te verlaten!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl