Contact met Vaartland.nl

 

Jouw occasion vlak bij Eindhoven ontmoeten

Tweedehands auto kopen in Eindhoven


Ben je op zoek naar een occasion en woon je in Eindhoven of omgeving? Op Vaartland.nl vind je de tweedehands auto die bij jou past, zonder dat je jouw luie stoel hoeft te verlaten. Wij hebben het breedste aanbod occasions van Nederland. In onze virtuele showroom kun je alvast bekijken welke auto het beste bij jou past, vervolgens neem je contact met ons op en kun je jouw favoriet live bekijken in een van onze showrooms. De dichtstbijzijnde vestiging vind je in Breda.

De populairste auto in jouw woonplaats

Wist je dat er bijna 90.000 occasions Eindhoven rijden? Dat is een flink aantal! De populairste auto in jouw omgeving is de Volkswagen Polo, met maar liefst 1225 stuks. Wil je ook een VW rijden of ga je toch voor een iets unieker exemplaar? Wat voor auto je ook uitzoekt, bij Vaartland.nl hebben we voor iets wat wils. Zoals de luxere occasions; Tesla Eindhoven, Porsche Eindhoven, Jaguar Eindhoven. Van een tweedeurs tot een dikke SUV en van een driecilinder tot een 4x4. En ook voor elk budget kun je bij ons terecht. Misschien zoek je wel een boodschappenkarretje voor ‘erbij’ of wil je juist graag een grote gezinswagen, zodat je gemakkelijk en veilig jouw drie kinderen kunt vervoeren. Kortom: bij ons vind je wat u zoekt! Op onze website kun je al jouw wensen invullen, waarna de occasions die het beste bij jou passen op jouw scherm verschijnen. De keuze is dan al vele malen gemakkelijker geworden. Wanneer je jouw droomoccasion denkt te hebben gevonden, zorgen we ervoor dat deze zo snel mogelijk bij een vestiging van Vaartland.nl bij jou in de buurt te bezichtigen is. Op die manier kun je de auto helemaal goed bekijken en een proefrit maken. Want je wilt natuurlijk wel weten ‘wat voor auto je in de kuip hebt’. Wij zijn een groot auto bedrijf Eindhoven en helpen jou graag in jouw zoektocht!

Ontmoet jouw occasion nu!

Ben je klaar om jouw nieuwe auto te ontmoeten? Ga dan naar onze website, vul jouw wensen en eisen in en maak een keuze uit ons brede aanbod occasions! Wij snappen dat je jouw nieuwe auto graag eerst even live wilt zien voordat je een daadwerkelijke beslissing maakt. Daarom geven we je de mogelijkheid om de occasion die je online hebt uitgezocht bij jou in de buurt te bezichtigen. Een van onze fysieke vestigingen vind je in Breda, dus vlak bij jouw woonplaats Eindhoven! Op die vestigingen kun je ook meteen een proefrit maken, zodat je er zeker van bent dat dit de occasion is die jij wilt. Altijd ruime keuzen uit occasions Eindhoven. Altijd een breed aanbod aan topmerken, denk hierbij aan; Ford Eindhoven, Mercedes Eindhoven en tweedehands BMW Eindhoven. Wij helpen je graag verder.

 
 
 
 
 

Voordelen van Vaartland.nl

Een tweedehands auto kopen bij Vaarltand.nl is zo gepiept! Klik in de lijst op de occasion waar jouw belangstelling naar uitgaat en geef jouw NAW-gegevens door. Een van onze medewerkers neemt dan binnen 2 werkdagen contact met je op. Vervolgens maak je een afspraak en kun je langskomen in een van onze showrooms bij jou in de buurt. Als je een occasion vanuit Eindhoven bij Vaartland.nl koopt, dan biedt dat je veel voordelen:

Je krijgt maar liefst 6 maanden Autotrust garantie.
Reparaties kun je laten uitvoeren in een garage in Eindhoven.
Je kunt de occasion live bewonderen bij een vestiging bij jou in de buurt.
Je hebt recht op 14 dagen proefreis. Dit betekent dat je veertien dagen de tijd krijgt om de auto te ervaren en te ontdekken of de auto bij jou past.
Ben je niet tevreden? Dan ontvang je jouw geld terug. Dit geldt alleen als je minder dan 500 kilometer hebt gereden en nog in de proefreis zit.
We leveren de occasion inclusief Nationaal Autorapport, met onder andere een onderhoudshistorie​.
Je regelt het vanuit je luie stoel in uw eigen huis in Eindhoven! Daarnaast vinden we het belangrijk dat je bij ons altijd met een eerlijke auto naar huis gaat. Daarom is iedere occasion bij ons in het bezit van een Nationaal Autorapport met onderhoudshistorie. Zo weet je precies wat je koopt.
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl