Contact met Vaartland.nl

 

Een betrouwbare occasion kopen in Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom tweedehands auto kopen

Ben je woonachtig in Bergen op Zoom en op zoek naar een betrouwbare occasion met garantie omdat jouw huidige auto aan vervanging toe is, je zelf toe bent aan iets nieuws of gewoon op zoek bent naar een auto voor erbij? Dan zit je op Vaartland.nl helemaal goed. Of je nou op zoek bent naar een sportieve auto om het prachtige historische centrum en de bos- en heidegebieden te ontdekken, een boodschappenwagentje of een gezinsauto voor de vakanties: in ons uitgebreide aanbod tweedehands auto’s vind je gegarandeerd jouw favoriet. Vaartland.nl weet als geen ander dat een auto kopen een emotie is. Je wilt de auto zien, voelen, beleven. Op Vaartland.nl kun je online jouw favoriete tweedehands auto uitkiezen om deze vervolgens bij een van onze fysieke vestigingen in de omgeving van Bergen op Zoom te gaan bekijken.

Tips bij het kopen van een occasion

Het aanbod occasions dat Vaartland.nl bij jou in Bergen op Zoom kan leveren, is indrukwekkend. Wij begrijpen het als geen ander wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet. Wellicht dat onderstaande tips jou kunnen helpen bij jouw zoektocht naar een tweedehands auto:

- Heb je een budget? Specificeer dit dan in het zoekfilter, hierdoor krijg je alleen auto’s te zien die binnen jouw budget passen.

- Rijd je kleine afstanden in en om Bergen op Zoom? Kies dan voor een benzineauto of (deels) elektrische auto. Werk je ver weg of maak je veel kilometers? Dan is diesel of LPG beter voor jou.

- Wat is je gezinsgrootte? Of komt er binnen een x aantal jaar nog uitbreiding van het gezin bij in de vorm van kinderen en/of huisdieren?

- Welke opties zijn voor jou belangrijk?

Heb je behoefte aan een navigatiesysteem of juist niet? Wil je airconditioning, een vaste trekhaak, lederen bekleding, etc.? Geef dit duidelijk aan in het zoekfilter. Op deze manier wordt de zoektocht naar een tweedehands auto in Bergen op Zoom een stuk eenvoudiger. Samen met jou vinden we de droomauto waar je nog jarenlang plezier van hebt.

Wat houdt de Proefreis in?

De Proefreis van Vaartland.nl is dé manier om jouw tweedehands auto te ervaren. Nadat jouw auto is betaald en afgeleverd, heb je 2 weken de tijd om in jouw nieuw aangekochte auto, maximaal 500 kilometer, te rijden. Op deze manier ervaart en beleef je zelf of de occasion ook echt bij jou past. Besluit je tijdens de Proefreis om de auto niet te houden, heb je minder dan 500 km gereden en verkeert de auto in dezelfde staat als op het moment van aankopen? Dan ontvang je het aankoopbedrag gewoon retour. Gunstig toch? Dat is Vaartland.nl, regio Bergen op Zoom.

 
 
 
 
 

Kom naar de dichtstbijzijnde showroom in Breda

Wil je een tweedehands auto kopen en woon je in Bergen op Zoom? Kom dan naar de dichtstbijzijnde vestiging van Vaartland.nl in Breda. Breda is een van onze grootste vestigingen dus hier staat zeker een auto voor jou tussen! Door de grote vraag in de regio wisselt het ruime aanbod aan jong gebruikte én betaalbare occasions maandelijks. Onze professionele en ervaren verkoopadviseurs én de koffie staan voor je klaar bij jouw zoektocht naar jouw nieuwe tweedehands auto in de omgeving van Bergen op Zoom.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl