Contact met Vaartland.nl

 

Tweedehands auto kopen in Sittard? Vaartland.nl

Auto kopen in Sittard

Je wilt een auto kopen. Tweedehands. En terwijl je in Sittard aan het winkelen bent, denk je aan waar je dit het beste kunt doen. Speurders en online diensten zijn wel lekker makkelijk, maar een echt, fysiek autobedrijf geeft de mogelijkheid om even in de occasion te gaan zitten. Ruiken en voelen. Een auto kopen is toch emotie. Bij een tweedehands auto al helemaal. En dat snappen we bij Vaarland.nl.

Een tweedehands auto kopen in Sittard

Jouw occasion kies je gemakkelijk online uit. Gewoon, vanuit je luie stoel. Je slaagt gegarandeerd. Maar dan komt de emotie. Je wil natuurlijk een proefrit! Het is goed om te weten dat Vaartland.nl niet alleen maar een online portal is, zoals andere online diensten. Verspreid over het hele land zijn er echte, fysieke vestigingen waar je de occasion kunt gaan bekijken.

Tips bij de aankoop van een occasion

Het aanbod van gebruikte auto's dat Vaartland.nl bij je in Sittard kan leveren, is indrukwekkend. Daarom geven we je enkele tips bij de aankoop van een occasion. Zo kun je nog jarenlang plezier hebben van jouw nieuwe aankoop. - Specificeer jouw budget in onze zoekfilter. Dan krijg je alleen het aanbod te zien dat binnen je budget past. - Kies voor benzine of (deels) elektrische auto als je alleen binnen Sittard rijdt. Voor kilometervreters adviseren we een lpg- of dieselauto. - Welke opties zijn voor jou echt een must? Wil je absoluut airconditioning en vind je het ook fijn als er een navigatiesysteem in jouw occasion zit? Geef dat aan in het zoekfilter! - Houd rekening met je gezinsgrootte. Volstaat een kleine Seat of past een ruime Audi occasion beter in jouw leven? Deze specificaties kun je allemaal aangeven op onze website. Op die manier is de zoektocht naar de occasion die het beste bij jou past zo gedaan en kunt je zeer binnenkort al genieten van jouw tweedehands auto!

 

 
 
 
 
 

Gemak dient de mens

Om jouw favoriete auto te vinden, kun je gebruikmaken van handige filters. Selecteer op basis van leeftijd van de occasion, brandstofsoort, kilometerstand, kleur en transmissie. Om er maar een paar te noemen. Zo kom je snel tot resultaten. Heb je jouw droomauto gevonden? Klik dan in de lijst op de occasion die jou het meeste aanspreekt. Je kunt nu jouw NAW-gegevens doorgeven en dan neemt een van onze medewerkers binnen 2 werkdagen contact met je op. Nog niet overtuigd? We zetten de voordelen van Vaartland.nl nog even voor je op een rij:

We bezorgen jouw tweedehands auto aan huis in Sittard of bij een vestiging bij jou in de buurt.
Je hebt recht op een 14 dagen Proefreis. Dit betekent dat je 14 dagen de tijd krijgt om de auto te ervaren en te ontdekken of de auto bij jou past.
Ben je niet tevreden? Dan ontvang je jouw geld terug. Dit geldt alleen als je minder dan 500 kilometer heeft gereden en nog in de Proefreis zit.
We leveren de occasion inclusief Nationaal Autorapport, met onder andere een onderhoudshistorie​.
Reparaties kun je laten uitvoeren in een garage in Sittard.
Je krijgt maar liefst 6 maanden Autotrust garantie.
Je regelt het vanuit je luie stoel in jouw eigen huis in Sittard!

Jouw occasion, gekocht in Sittard

Je ziet, vanuit Sittard kun je helemaal online en telefonisch jouw volgende auto kopen. Wil je toch eerst even rijden en voelen? Dat is natuurlijk ook geen probleem. De dichtstbijzijnde vestiging van Vaartland.nl vind je in Breda. Dat is slechts 1 uur rijden vanuit Sittard. Dat is voor jouw droomoccasion toch maar een klein stukje rijden?

Een occasion kopen zonder zorgen

Het indrukwekkende aanbod van Vaartland.nl kan bij jou in Sittard worden geleverd. Gewoon voor de deur. Je gaat zeker nog jarenlang plezier hebben van jouw aankoop. Dat is nog eens echt genieten. Heb je de occasion online gekocht? Dan kun je met het online-servicepakket ook nog eens gebruikmaken van de Proefreis. Een soort proefrit van maximaal 500 kilometer in 2 weken! Zo wordt het wel heel eenvoudig.

Ben jij er klaar voor?

Ga nu naar onze virtuele showroom en kies daar uw volgende auto uit. Wij zorgen ervoor dat deze occasion razendsnel bij jou in Sittard is. Misschien rijd je straks al weg in jouw nieuwe auto!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl