Contact met Vaartland.nl

 

Jouw perfecte tweedehands auto vinden in Roermond?

Occasion kopen in Roermond

Een auto kopen is emotie. Nieuw of gebruikt, dat maakt niet uit. Eigenlijk wil je de auto in het echt zien. Achter het stuur zitten, het gevoel opsnuiven. De meeste online diensten zijn gemakkelijk, maar de auto zie je pas heel laat in het echt. Zou het niet mooi zijn om online te kunnen kiezen en dan naar een fysiek autobedrijf te kunnen gaan om verder te kijken? Bij een tweedehands auto al helemaal.

 

Een tweedehands auto kopen in Roermond

Het is goed om te weten dat Vaartland.nl niet alleen maar een online portal is, zoals andere online diensten dat wel zijn. Verspreid over het hele land zijn er echte, fysieke vestigingen waar je de occasion kunt gaan bekijken. Jouw occasion kies je gemakkelijk online uit. Gewoon, vanuit je luie stoel. Je slaagt gegarandeerd. Maar dan komt de emotie. Daarvoor ga je naar de vestiging. Kijken, voelen, ruiken. En een proefrit natuurlijk!

Gemak dient de mens

Om jouw favoriete auto te vinden kun je gebruikmaken van handige filters. Een kilometervreter voor het werk, een kleine boodschappenauto of een ruime auto voor de vakantie; ze staan er allemaal tussen. En je vindt ze door op de website jouw wensen en eisen in te vullen in het zoekfilter. Leeftijd van de occasion, kleur, prijs, kilometerstand, brandstofsoort en transmissie. Om er maar een paar te noemen. Zo kom je snel tot resultaten. Heb je jouw droomauto gevonden? Klik dan in de lijst op de occasion die jou het meeste aanspreekt. Je kunt nu je NAW-gegevens doorgeven en dan neemt een van onze medewerkers binnen 2 werkdagen contact met je op over de verdere afhandeling. Zo is het heel goed mogelijk dat je vandaag online op een auto klikt en wellicht over 5 dagen al in diezelfde auto rijdt! Hoe simpel kan een auto kopen zijn? Vaarland.nl neemt tijdens het hele proces graag alle zorgen uit handen!

De voordelen van Vaartland.nl

We bezorgen jouw tweedehands auto aan huis in Roermond of bij een vestiging bij jou in de buurt.
Je hebt recht op een 14 dagen Proefreis. Dit betekent dat je 14 dagen de tijd krijgt om de auto te ervaren en te ontdekken of de auto bij jou past.
Je krijgt maar liefst 6 maanden Autotrust garantie.
We leveren de occasion inclusief Nationaal Autorapport, met onder andere een onderhoudshistorie​.
Reparaties kun je laten uitvoeren in een garage in Roermond
Ben je niet tevreden? Dan ontvang je jouw geld terug. Dit geldt alleen als je minder dan 500 kilometer heeft gereden en nog in de Proefreis zit.
Je regelt het vanuit je luie stoel in je eigen huis in Roermond!

 
 
 
 
 

Jouw occasion, gewoon thuis gekocht in Roermond

Vanuit Roermond kun je helemaal online en telefonisch jouw volgende auto kopen. Wil je toch eerst even rijden en voelen? Dat is natuurlijk ook geen probleem. De dichtstbijzijnde vestiging van Vaartland.nl vind je in Breda. Op slechts 1 uur en 15 minuten rijden vanuit Roermond.

Zonder zorgen een occasion kopen

Elke auto uit het indrukwekkende aanbod van Vaartland.nl kan voor de deur bij jou in Roermond worden geleverd. Gewoon voor de deur. Nog nooit was het zo makkelijk om online een occasion te kopen. Je gaat zeker nog jarenlang plezier hebben van jouw aankoop. Met het online-servicepakket kun je ook nog eens gebruikmaken van de Proefreis. Een soort proefrit van maximaal 500 kilometer in 2 weken! Dat is nog eens makkelijk. Zo wordt het wel heel eenvoudig. Daarnaast hebben al onze occasions een Nationaal autorapport met onderhoudshistorie. Doordat de historie netjes in kaart is gebracht, weet je precies wat voor auto je koopt. Zo weet je precies wat er eventueel aan de auto is versleuteld. Wel zo fijn om te weten!

Ben jij er klaar voor?

Ga nu naar onze virtuele showroom en kies daar jouw droomauto uit. Vul jouw wensen en eisen in en maak een keuze uit ons brede aanbod occasions! Vervolgens zorgen wij ervoor dat je de tweedehands auto in Roermond kunt bekijken en een proefrit kunt maken. Misschien rijd je straks al weg in jouw nieuwe auto! ​

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl