Contact met Vaartland.nl

 

Vind online jouw occasion in Maastricht

Jouw occasion staat binnenkort bij jou in Maastricht!


Ben je op zoek naar een occasion, maar heb je geen zin om allerlei showrooms langs te gaan? Bij Vaartland.nl kun je jouw occasion uitkiezen zonder ook maar een minuut uit je luie stoel te komen! Ga naar onze virtuele showroom, vul je wensen en eisen in en maak een keuze uit ons brede aanbod occasions! Vervolgens zorgen we ervoor dat jouw tweedehands auto binnenkort bij jou in Maastricht staat. Onze occasions hebben allemaal een Nationaal Autorapport met onderhoudshistorie. Zo weet je dus precies wat je online koopt. Kom je toch liever even live jouw occasion bewonderen? Dan kan dat in een fysieke vestiging bij jou in de buurt in Breda. Geef aan ons door welke auto je graag even van dichtbij wilt zien en ervaren, en wij zorgen ervoor dat de auto bij de dichtstbijzijnde vestiging wordt afgeleverd. Handig, toch

De voordelen van Vaartland

Vaartland.nl bied jou niet alleen een breed aanbod occasions, we bieden je ook veel voordelen. Naast dat je niet uit je woonplaats Maastricht hoeft te komen om een tweedehands auto te kopen, krijg je maar liefst 6 maanden Autotrust garantie en heb je recht op een 14 dagen Proefreis. Dit betekent dat je 14 dagen de tijd krijgt om de auto te ervaren en te ontdekken of de auto bij jou past. Maar dat is niet alles:

Reparaties kun je laten uitvoeren in een garage in Maastricht.
We bezorgen jouw tweedehands auto bij een vestiging bij jou in de buurt.
Ben je niet tevreden? Dan ontvang je jouw geld terug. Dit geldt alleen als je minder dan 500 kilometer hebt gereden en nog in de Proefreis zit.
We leveren de occasion inclusief Nationaal Autorapport, met onder andere een onderhoudshistorie​!

 
 
 
 
 

De favoriete auto van Maastricht

Weet je nog niet naar welke occasion jouw voorkeur uitgaat? De Ford Fiesta is een favoriet onder de Maastrichtse autobestuurders. Maar ook de Renault Megane Scenic is een graag geziene auto bij jou in de buurt. Welke auto  ook wilt rijden, bedenkt goed aan welke voorwaarden deze moet voldoen. Wil je bijvoorbeeld jouw gezin met vier kinderen veilig kunnen vervoeren, dan is een kleine Volkswagen Up geen optie. Rijd je graag op zondag rondjes over de boulevard, dan wil je wellicht een tweezitter met open dak! Bekijk ons brede aanbod aan occasions online en vind de auto die het beste bij jou en jouw wensen past. We hebben voor ieder wat wils!

Zoekgedrag naar occasions Maastricht

Soms zegt het online gedrag veel over het koopgedrag van mensen. Wij zien dat de meest voorkomende zoektermen, merken bevatten van een hogere prijs klasse. Denk hierbij aan; Porsche Maastricht, Bentley Maastricht en Lotus Maastricht. Maar en zijn ook auto Maastricht die erg populair zijn in heel Nederland en dus ook in Maastricht. Zoals tweedehands BMW Maastricht, Mercedes Maastricht en Toyota Maastricht. Omdat wij een breed assortiment hebben, kunnen wij altijd wel een occasion koppelen aan een klant. Mede door de wensen en eisen van de klant door te nemen, krijgen wij al een goed beeld. Twijfel niet en neem contact op als er vragen zijn,

 

Geef aan wat je zoekt in jouw occasion

Via onze website kun je heel snel en makkelijk aangeven wat je van jouw occasion verwacht. Je kunt in het zoekfilter allerlei wensen doorgeven, zoals jouw budget en welke opties je een must vindt. Op die manier zie je alleen tweedehands auto's waar jij interesse in kunt hebben en is de zoektocht naar de occasion die het beste bij jou past zo gedaan. Ben je klaar om jouw nieuwe auto te ontmoeten? Ga dan naar onze webshop, vul je wensen en eisen in en maak een keuze uit ons brede aanbod occasions! Vervolgens zorgen we ervoor dat jij de tweedehands auto in Maastricht kunt bekijken en een proefrit kunt maken. Misschien rijd jij straks al weg in jouw nieuwe auto!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl