Contact met Vaartland.nl

 

Voordelen van een Online occasion kopen in Zoutkamp

Graag helpen wij je bij je online zoektocht naar jouw perfecte occasion in Zoutkamp. Het is niet gemakkelijk om een goede en betrouwbare tweedehands auto te vinden in Zoutkamp en daarom wil Vaartland.nl jou helpen. Op de website van Vaartland.nl kan je jouw tweedehands auto geheel online kopen en wordt deze vervolgens bij je thuis afgeleverd. En dit is allemaal mogelijk vanaf de bank bij jouw thuis in Zoutkamp.

Je kan tegenwoordig bijna alles al online bestellen. Vaartland.nl wilt niet achterblijven bij deze trend en dus kan je bij Vaartland.nl ook je auto online bestellen en bij je huis in Zoutkamp af laten leveren. Dankzij onze professionele fotostudio kan je bijna alle auto’s op Vaartland.nl helemaal van binnen en buiten bekijken. Bovendien wordt er bij elke occasion de volledige onderhoudshistorie weergegeven. Zo kom je dus niet voor verassingen te staan. Wanneer de auto bij je thuis in Zoutkamp wordt geleverd heb je nog 2 weken of 500 kilometer om de auto te testen. Zo weet je zeker dat de auto bij je past. Bevalt de auto niet? Dan kan je hem terugbrengen naar Vaartland.nl Heerenveen

 
 
 
 
 

Bij Vaartland.nl is het tegenwoordig ook mogelijk om je auto in Zoutkamp online te bestellen. Zo hoef je niet meer langs verschillende showrooms om op zoek te gaan naar jouw droomauto. Op onze website kan je ons gehele aanbod vinden. Je kunt op onze website alle auto’s die online te bestellen zijn, van binnen en buiten bekijken dankzij onze professionele fotostudio met 360 graden camera. Zo kan je als het ware plaats nemen op de bestuurdersstoel of om de auto heen lopen, eenvoudig thuis vanuit je bank. Verder heb je bij alle auto’s die online te bestellen zijn toegang tot het Nationaal Autorapport. Hierin kan je alle beschikbare informatie over de occasion vinden, zoals het aantal eigenaren en de onderhoudshistorie. Wanneer jij je droomauto gevonden hebt kan je deze reserveren door middel van een aanbetaling. Het is daarnaast ook mogelijk om je oude auto online weer in te ruilen. Vul de gegevens van je auto in en je ontvangt van ons binnen 60 minuten een voorstel. Vervolgens leveren we de auto thuis bij je in bijvoorbeeld Zoutkamp af. Wanneer je hebt gekozen voor het inruilen van je oude auto kan je alvast een proefrit maken terwijl wij jouw oude auto controleren. Na de aflevering heb je ook nog eens 14 dagen de tijd om de auto te ervaren. Je mag er dan maximaal 500 kilometer mee rijden zodat je zeker weet dat de auto helemaal bij je past. Bevalt de auto toch niet? Dan kan je hem gewoon weer terugbrengen naar de dichtstbijzijnde vestiging, daar doen wij bij Vaartland.nl niet moeilijk over.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl