Contact met Vaartland.nl

 

Voordelen van een Online auto kopen in Spijk Gn

Wanneer je een occasion koopt wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Wanneer je bij Vaartland.nl je auto online besteld, wordt deze zelfs bij je thuis in Spijk Gn bezorgd. Profiteer bij ons van de voordelen van het online kopen van een occasion en laat je nieuwe auto afleveren op een adres naar keuze. Zo hoef je dus geen vrije dag te nemen om je nieuwe occasion in ontvangst te mogen nemen.

Vaartland.nl gaat mee met de trend dat je tegenwoordig bijna alles online kan bestellen en thuis kan laten bezorgen. Op Vaartland.nl vind je van alle occasions de nodige informatie. Zo kan je het gehele interieur en exterieur bekijken en de onderhoudshistorie checken. Zo hoef je eigenlijk niet meer naar de showroom in Heerenveen te rijden en kan je vanuit je stoel in Spijk Gn een auto online bestellen.

 
 
 
 
 

Bij Vaartland.nl is het tegenwoordig ook mogelijk om je auto in Spijk Gn online te bestellen. Zo hoef je niet meer langs verschillende showrooms om op zoek te gaan naar jouw droomauto. Op onze website kan je ons gehele aanbod vinden. Je kunt op onze website alle auto’s die online te bestellen zijn, van binnen en buiten bekijken dankzij onze professionele fotostudio met 360 graden camera. Zo kan je als het ware plaats nemen op de bestuurdersstoel of om de auto heen lopen, eenvoudig thuis vanuit je bank. Verder heb je bij alle auto’s die online te bestellen zijn toegang tot het Nationaal Autorapport. Hierin kan je alle beschikbare informatie over de occasion vinden, zoals het aantal eigenaren en de onderhoudshistorie. Wanneer jij je droomauto gevonden hebt kan je deze reserveren door middel van een aanbetaling. Het is daarnaast ook mogelijk om je oude auto online weer in te ruilen. Vul de gegevens van je auto in en je ontvangt van ons binnen 60 minuten een voorstel. Vervolgens leveren we de auto thuis bij je in bijvoorbeeld Spijk Gn af. Wanneer je hebt gekozen voor het inruilen van je oude auto kan je alvast een proefrit maken terwijl wij jouw oude auto controleren. Na de aflevering heb je ook nog eens 14 dagen de tijd om de auto te ervaren. Je mag er dan maximaal 500 kilometer mee rijden zodat je zeker weet dat de auto helemaal bij je past. Bevalt de auto toch niet? Dan kan je hem gewoon weer terugbrengen naar de dichtstbijzijnde vestiging, daar doen wij bij Vaartland.nl niet moeilijk over.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl