Contact met Vaartland.nl

 

Het beste autobedrijf van Nijmegen: Vaartland.nl

Occasion kopen in Nijmegen

Er zijn vele autodealers in Nijmegen, maar het beste autobedrijf van Nijmegen, met het meest complete aanbod tweedehands auto's, vind je gewoon online op Vaartland.nl. Scrol door ons uitgebreide aanbod occasions. Van gezinsauto, sportieve hatchback, SUV en elektrische auto tot een compacte stadsauto en complete bestelwagen; je vindt het allemaal op Vaartland.nl. Want bij Vaartland bieden we graag keuze. We snappen dat je graag rond wilt snuffelen voordat je een tweedehands auto aanschaft.

 

Het voordeel van een occasion

Op zoek naar een nieuwe auto? En twijfel je tussen een nieuwe of een tweedehands auto? Kies dan voor een tweedehands auto; althans, zo vinden we bij Vaartland. Een occasion kopen in plaats van een nieuwe auto aanschaffen is erg slim, onder meer vanwege de lagere prijs en de (veel) kleinere afschrijving per jaar. Een tweedehands auto is ook nog eens een stuk goedkoper om te verzekeren. Een ander voordeel is dat je vrijwel direct beschikking hebt over je occasion, daar waar je vaak enkele weken of maanden moet wachten op een nieuwe auto uit de fabriek. Dus bij Vaartland adviseren we om een occasion te kopen. Een aantrekkelijke, voordelige keuze. En je hoeft niet lang te wachten op jouw nieuwe auto. Dat is fijn, toch?

Een autobedrijf met ervaring

Velen gingen je al voor en kochten een occasion bij Vaartland. We snappen bij Vaartland dat je natuurlijk wel lange tijd plezier wilt hebben van jouw occasion en dus een betrouwbare tweedehands auto zoekt. Ons aanbod op Vaartland.nl bestaat daarom alleen uit kwalitatieve tweedehands auto's. Hoe we dat doen? Door een uitstekend inkoopbeleid te hanteren. Bij Vaartland weten we wat we doen, al meer dan 30 jaar. We verkopen meer dan 8.000 auto's per jaar. En daar profiteer jij van in jouw zoektocht naar een nieuwe auto.

Populaire occasions in Nijmegen

Populaire occasions Nijmegen zijn Toyota Nijmegen, Volvo Nijmegen en Ford Nijmegen. Wat ons opvalt, is dat er online veel word gezocht op "normale" occasions zoals Opel Nijmegen, BMW Nijmegen. Je kunt wel zeggen dat wij een auto bedrijf Nijmegen zijn met een breed aanbod occasions. Er is echt keuze genoeg, wij transporteren ook occasions van vestiging naar vestiging. Wij hebben veel soorten occasions van Peugeot Nijmegen tot Volkswagen Nijmegen.

 
 
 
 
 

Nummer 1 autobedrijf in Nijmegen

Bespaar benzine en tijd; je hoeft namelijk helemaal de deur niet uit om jouw favoriete tweedehands auto in Nijmegen te vinden. Ga naar Vaartland.nl en zoek de occasion die bij jou past! Vul het zoekfilter in op Vaartland.nl, met jouw persoonlijke wensen ten aanzien van jouw nieuwe occasion. Zoals merk/model, brandstoftype, bouwjaar en natuurlijk de prijs. Bij Vaartland.nl hebben we tweedehands auto’s die passen binnen ieder budget. Van een simpele maar degelijke compacte auto voor jou alleen, tot een luxe gezinswagen voor het hele gezin. Heb je een occasion naar jouw wens gevonden? Dan betaal je vervolgens 250 euro aan. Daarna heb je de tijd om de verzekering en eventuele financiering in orde te maken. Als dat is geregeld, wordt de occasion bij jou thuis afgeleverd. Of eventueel bij een vestiging bij jou in de buurt.

Vaartland heeft namelijk 5 vestigingen in Nederland. Supermakkelijk, toch? Dit is onder andere waarom Vaartland het nummer 1 autobedrijf in Nijmegen is:

6 maanden Autotrust garantie, omdat we bij Vaartland snappen dat je graag een bepaalde mate van zekerheid van jouw occasion verwacht. Dus bieden we dat!
2 weken Proefreis. Dus je hebt maar liefst 14 dagen de tijd om jouw nieuwe tweedehands auto uit te proberen.
Nationaal Autorapport met onderhoudshistorie, zodat je het verleden van jouw occasion kent en weet wat je koopt. Dat is wel zo prettig met een tweedehands auto, vind je ook niet?
Niet tevreden, geld terug. Mits je tijdens de Proefreis van 2 weken niet meer dan 500 kilometer met de auto hebt gereden.
Bezorging aan huis in Nijmegen of bij een van onze 5 vestigingen, in bijvoorbeeld Breda. Waar wil je jouw nieuw occasion geleverd krijgen? Je zegt het maar, wij brengen hem. Geen enkel probleem bij Vaartland!


Grootste aanbod occasions van Nederland

Je vindt het breedste assortiment tweedehands auto's in Nederland gewoon in Nijmegen, op Vaartland.nl. Je hoeft er de deur er niet eens voor uit! In onze virtuele showroom kun je jouw nieuwe occasion van alle kanten bekijken, zowel het interieur als het exterieur. Wil je toch liever jouw toekomstige auto kunnen aanraken voordat je een aankoop doet? Bezoek dan een van de 5 vestigingen van Vaartland in Nederland. Onze vestiging Breda bevind zich het dichtst bij jou in Nijmegen in de buurt. Kortom, Vaartland is hoe dan ook een goede keuze als nummer 1 autobedrijf in Nederland om jouw tweedehands auto aan te schaffen!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl