Contact met Vaartland.nl

 

Eenvoudig en snel een occasion kopen in Lunteren

Tweedehands Auto kopen in de buurt van Lunteren


Bij Vaartland.nl kun je snel en eenvoudig een tweedehands auto kopen in Lunteren. Of je nu een auto zoekt om alleen de weekboodschappen mee te doen of een cabrio waarmee je van terras naar terras rijdt, bij ons slaag je gegarandeerd. Je kunt op onze website allerlei wensen en eisen invullen in het zoekfilter, zoals de kilometerstand, kleur, brandstofsoort en prijs. Vervolgens krijg je een overzicht van alle occasions die het beste bij jou passen. Een tweedehands auto kopen was nog nooit zo makkelijk! Als je jouw keuze hebt gemaakt, nodigen we je uit de auto te komen bekijken bij een vestiging van Vaartland.nl bij jou in de buurt. Onze locaties bevinden zich vlakbij Lunteren, namelijk in Zwolle en Stolwijk. Kies de vestiging uit waar je jouw occasion wilt ontmoeten en binnen de kortste keren is het ‘date-time’.

Jouw occasion staat in onze virtuele showroom!

Vaartland.nl heeft ook jouw occasion in de virtuele showroom staan, je moet hem alleen nog even vinden. Ga daarom snel naar onze website, voer jouw specificaties in en klik in de lijst op de occasion waar jouw belangstelling naar uitgaat. Vervolgens geef je jouw NAW-gegevens door en wordt er binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen door een medewerker van Vaartland.nl. Wij begrijpen dat je niet zomaar een auto koopt die je alleen online hebt gezien. Daarom brengen we de door jou uitgekozen occasion naar de dichtstbijzijnde vestiging van Vaartland.nl bij jou in de buurt (Zwolle en Stolwijk). Zo weet je voor 100% zeker dat dit de occasion is waar jij van droomt.

Profiteer van de voordelen

Als je een occasion vanuit Lunteren bij Vaartland.nl koopt, dan biedt dat jou veel voordelen, zoals: je krijgt maar liefst 6 maanden Autotrust garantie. Reparaties kunt je laten uitvoeren in een garage in Lunteren. We bezorgen jouw tweedehands auto bij een vestiging bij jou in de buurt. Je hebt recht op 14 dagen Proefreis. Dit betekent dat je 14 dagen de tijd krijgt om de auto te ervaren en te ontdekken of de auto bij jou past. Ben je niet tevreden? Dan ontvang je jouw geld terug. Dit geldt alleen als je minder dan 500 kilometer hebt gereden en nog in de Proefreis zit. We leveren de occasion inclusief Nationaal Autorapport, met onder andere een onderhoudshistorie​.

 
 
 
 
 

Tips bij de aankoop van een occasion

Het aanbod van gebruikte auto's dat Vaartland.nl bij jou in Lunteren kan leveren is indrukwekkend. Daarom geven we je enkele tips bij de aankoop van een occasion, zodat je nog jarenlang plezier heeft van jouw nieuwste aankoop. Specificeer jouw budget in onze zoekfilter, zodat je alleen het aanbod krijgt te zien dat binnen jouw budget past. Kies voor een benzine of (deels) elektrische auto als je alleen binnen Lunteren rijdt. Voor kilometervreters adviseren we een lpg- of dieselauto. Welke opties zijn voor jou echt een must? Wil je absoluut airconditioning en vind je het ook fijn als er een navigatiesysteem in jouw occasion zit? Geef dat dan aan in het zoekfilter! Houd rekening met je gezinsgrootte. Volstaat een kleine Volkswagen Polo of past een Renault Captur beter in jouw leven? Deze specificaties kun je allemaal aangeven op onze website. Op die manier is de zoektocht naar de occasion die het beste bij jou past zo gedaan en kun je zeer binnenkort al van jouw tweedehands auto genieten!

Kennismaken met jouw nieuwe auto

Waar wacht je nog op? Ga naar onze virtuele showroom, vul jouw wensen in en maak een keuze uit ons brede aanbod occasions! Vervolgens zorgen we ervoor dat je de tweedehands auto in Lunteren kunt bekijken en een proefrit kunt maken. Dan kun je binnenkort al met jouw nieuwe auto door de mooie Veluwe rijden.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl