Contact met Vaartland.nl

 

Vaartland.nl: dé occasion specialist in Hedel

Occasions in Hedel


Woon je in het veelzijdige dorp Hedel? Een prachtig dorp met een uitgebreid winkelcentrum, natuur, historie en een eigen jachthaven? En ben je op zoek naar een tweedehands auto van goede kwaliteit? Dan ben je bij Vaartland.nl aan het juiste adres. Vaartland.nl is dé occasion specialist in Hedel en omgeving. En doordat Hedel gunstig gelegen is ten opzichte van de A2 en de A59 vind je altijd wel een vestiging van Vaartland bij jou in de buurt.

Waarom jouw auto kopen bij Vaartland?

Vaartland is al ruim 30 jaar succesvol als dealer van occasions. Inmiddels hebben we al meer dan 200.000 auto’s verkocht. Waarom je jouw auto moet kopen bij Vaartland in Hedel? Omdat we een heleboel voordelen te bieden hebben:

Door onze jarenlange ervaring beschikken we over een solide inkoopnetwerk in binnen- en buitenland.
We bieden een zeer competitieve prijs.
Ontdek of de occasion echt bij jou past, maak gebruik van onze Proefreis van 14 dagen.
Je krijgt maar liefst 6 maanden Autotrust garantie.
Al onze occasions worden geleverd met een Nationaal Autorapport, inclusief de onderhoudshistorie..

Ben je op zoek naar een nieuwe auto, maar heb je als voorwaarde dat je jouw huidige auto kunt verkopen? Dat is bij Vaartland regio Hedel geen enkel probleem. Via Vaartland.nl kun je jouw auto aanbieden. Al binnen een uur ontvang je een vrijblijvend bod. Heb je jouw auto verkocht? Dan kun je deze gewoon inleveren bij een van onze Vaartland.nl vestigingen. Wij zorgen ervoor dat het verkoopproces snel én efficiënt verloopt.

Onze tips bij de aankoop van een occasion in Hedel

Het aanbod tweedehands auto’s dat Vaartland.nl in de omgeving van Hedel kan leveren is gevarieerd en erg uitgebreid. We geven je graag een aantal tips voor de aankoop van een occasion, zodat je nog jarenlang plezier hebt van jouw nieuwste aankoop. - Heb je een budget? Specificeer dit budget dan in de handige zoekfilter. Zo krijg je alleen het aanbod te zien dat binnen jouw budget past. - Wat vind je echt belangrijk? Hoeveel deuren moet de auto minimaal hebben? Wil je graag airconditioning? Heb je behoefte aan een navigatiesysteem? Gaat jouw voorkeur uit naar leren bekleding? Ook dit kun je eenvoudig aangeven in de zoekfilter. - Wat is de grootte van jouw gezin? En is er eventueel nog gezinsuitbreiding onderweg? - Rijd je in en rondom Hedel? Dan is een benzineauto of een elektrische auto de beste optie. Maak je veel kilometers? Denk dan eens aan diesel of LPG.

 
 
 
 
 

Kom naar de dichtstbijzijnde showroom in Breda

Wil je ons uitgebreide aanbod aan occasions met eigen ogen zien? Kom dan naar de dichtstbijzijnde Vaartland.nl showroom in Breda. Doordat Hedel gunstig gelegen is ten opzichte van diverse snelwegen, ben je er zo. Onze showroom in Breda is inmiddels uitgegroeid tot een gezichtsbepalende speler in de regio Breda. Een prachtige showroom met een ruim aanbod aan jonge, kwalitatief goede occasions. 

De koffie en onze medewerkers staan graag voor jou klaar

Heb je interesse in een occasion die niet op voorraad is bij een vestiging bij Hedel in de buurt? Dan brengen we deze naar de vestiging van jouw voorkeur. Vraag een van onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden. Zo bespaar je niet alleen veel tijd, maar ook onnodige kilometers. De verkoopadviseurs in onze showroom in Breda staan graag voor je klaar met een kopje koffie, thee of cappuccino en een uitgebreid aanbod aan occasions.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl