Contact met Vaartland.nl

 

Een betrouwbare occasion kopen in Harderwijk met garantie?

Occasion kopen in Harderwijk

Zie je jezelf al rijden? In jouw droomauto door Harderwijk? Of wat dacht je van een mooie vakantie via de Ardennen naar de Franse binnenwegen, terwijl je lekker met het raam open geniet van de zon? Misschien wel een romantische rit langs de kust? Wat jouw bestemming ook is, bij Vaartland.nl vind je zeker de tweedehands auto die jou vele mooie ritten en herinneringen zal opleveren! Vaartland.nl beschikt over het breedste aanbod occasions van Nederland en is bekend vanwege de unieke werkwijze. Je bladert eenvoudig door het brede aanbod in de online showroom en klikt jouw auto aan, waarna deze voor een vrijblijvende proefrit bij jou thuis wordt afgeleverd! Uiteraard is het ook mogelijk om jouw favoriete occasion eerst even goed te bekijken in een showroom in de buurt van Harderwijk.

 

Een goede tweedehands auto kopen, gewoon vanuit uw luie stoel

Bij Vaartland vind je de perfecte occasion gewoon vanuit je luie stoel via onze online showroom, waarin je een enorm aanbod tweedehands auto’s kunt vinden. In het aanbod vind je vrijwel alle bekende merken, zoals Audi, BMW, Volkswagen, Ford, Peugeot, Renault, Volvo en Mercedes. Zo is er voor iedereen een passende occasion met precies de door jou gewenste opties. Ook komen de meeste auto’s met een goed bijgehouden onderhouds- en kilometerhistorie die online terug te vinden is via de Nationale Autopas. Ons grote inkoopnetwerk van betrouwbare partners maakt het mogelijk om uit een groot aanbod van hoogwaardige occasions te kiezen, allemaal voor een zeer voordelige prijs.

Een mooie occasion in Harderwijk gevonden?

Als je een mooie tweedehands auto heeft gevonden, dan zijn de volgende stappen heel eenvoudig. Je neemt contact op met de vestiging bij jou in de buurt. Voor mensen uit Harderwijk is dat de vestiging in Zwolle. Staat de auto volgens de online showroom in Zwolle? Dan kun je meteen een afspraak maken voor een proefrit. Staat de gewenste occasion in een ander filiaal? Dan kan Vaartland.nl de auto reserveren en naar de vestiging van jouw voorkeur transporteren. Op die manier heb je de gelegenheid om de occasion goed te bekijken en maak je een proefrit voordat je definitief besluit om de auto te kopen. Uniek bij Vaartland is het maken van een Proefreis, waarbij de auto gewoon bij jou voor de deur wordt afgeleverd en je de auto in alle rust uitgebreid kunt testen.

 
 
 
 
 

Eenvoudig een betrouwbare occasion in Harderwijk vinden

Weet je al precies welk merk en type tweedehands auto je zoekt? Vul deze dan in via het zoekfilter op Vaartland.nl, samen met de door jou gewenste brandstofsoort en eventueel jouw budget. Het vinden van een goede occasion in Harderwijk is nog nooit zo makkelijk geweest. Wil je gewoon eens zien welke auto's je allemaal binnen een bepaald budget kunt krijgen? Vul dan alleen een maximumbedrag in en verbaas je over alle mogelijkheden! Ook als je absoluut een bepaalde optie wilt hebben, zoals cruisecontrol, led-koplampen of airconditioning, dan vul je deze wensen eenvoudig in via de optie uitgebreid zoeken. Zo is het vinden van jouw droomauto wel heel makkelijk! Heb je de perfecte occasion gevonden? Maak dan via de site een afspraak om jouw nieuwe auto te bekijken. Dat kan gewoon bij jou thuis, maar als je graag zelf naar de auto wilt komen kijken, zorgen we ervoor dat de tweedehands auto van uw keuze voor een proefrit klaarstaat in onze showroom in Zwolle. Dat is slechts een half uurtje rijden vanaf Harderwijk.

Voordelen van een tweedehands auto kopen

Een occasion kopen doen veel mensen omdat het veel voordelen heeft vergeleken het kopen van een nieuwe auto:

- Heel eenvoudig aan te schaffen via de online showroom van Vaartland.

- Kwalitatief vaak net zo goed als een nieuwe auto.

- Aanzienlijk goedkoper in aanschaf dan een nieuwe auto.

- Geen lange wachttijden voor aflevering.

- Goedkoper te verzekeren.

 

Een tweedehands auto met garantie in Harderwijk

Bij Vaartland willen we dat je tevreden bent over jouw aankoop en nog vele mooie en veilige kilometers met jouw nieuwe aanwinst maakt. Daarom kun je bij ons rekenen op:

- Maar liefst 6 maanden Autotrust garantie.

- Reparaties kun je laten uitvoeren bij een garage in de buurt.

- Recht op een vrijblijvende Proefreis van maar liefst 14 dagen.

In deze periode heb je alle tijd om de auto te ervaren en te ontdekken of de auto echt bij jou past.

- Ben je toch niet tevreden? Dan krijg je gewoon jouw geld terug (alleen als je minder dan 500 kilometer hebt gereden).

- Een occasion met een Nationale Autopas en onderhoudshistorie.

Zoek de occasion van jouw voorkeur via Vaartland.nl, of kom direct langs in onze showroom in Zwolle om het brede aanbod tweedehands auto's te bekijken. Onze medewerkers helpen je graag en beantwoorden al jouw vragen. Een proefrit maken kan altijd!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl