Contact met Vaartland.nl

 

Het beste autobedrijf van Epe? Vaartland.nl

Occasions in Epe

Heb je het al gehoord? Epe is een nieuw autobedrijf met betrouwbare occasions rijker! Niet in Vaassen, ook niet in Oene, maar op Vaartland.nl. Dus online! Zo kun je ons autobedrijf op ieder gewenst moment van de dag bezoeken. In onze virtuele showroom vind je het meest complete en uitgebreide aanbod tweedehands auto's in Nederland. En deze autoshowroom betreed je gewoon vanuit je luie stoel in Epe. Wil je liever een vestiging van Vaartland.nl bezoeken? Op nog geen 15 kilometer afstand van Epe bezoek je onze vestiging in Apeldoorn, om jouw favoriete occasions in levenden lijve te bekijken.

 

Goede service

Gemak dient de mens! Wij doen er alles, maar dan ook werkelijk alles aan om het je gemakkelijk te maken bij de aankoop van jouw occasion. Je koopt immers niet iedere dag een nieuwe auto. Bij Vaartland.nl kun je rustig rondkijken in onze virtuele showroom, zonder opdringerige verkoper. Gewoon, vanuit je woonkamer in Epe. Je kunt shoppen wanneer je maar wilt. Als de kinderen naar school zijn of 's avonds, na het eten op de bank. Met ons gebruiksvriendelijke zoekfilter kun je snel en makkelijk een selectie maken van ons uitgebreide aanbod tweedehands auto's, zodat alleen de tweedehands auto's die aansluiten bij jouw persoonlijke wensen worden getoond. Heb je een bepaald automerk in gedachte? Een specifiek model voor ogen? Rijd je liever benzine of elektrisch? Hoeveel kilometers mag jouw gewenste tweedehands auto op de teller hebben? En hoeveel jaar oud is jouw favoriete occasion maximaal? Vul tot slot de gewenste prijs in van de occasion van je dromen.

Goede kwaliteit

Vaartland.nl verkoopt alleen betrouwbare occasions. Want wij begrijpen dat je graag een betrouwbare auto wilt rijden. Wij doen er alles aan om je deze betrouwbaarheid te garanderen. Met een zorgvuldig inkoopbeleid. Want bij Vaartland.nl nemen we niet zomaar iedere occasion in ons aanbod op. Verder doen we ook het volgende om je een betrouwbare tweedehands auto te garanderen:

Profiteer van 180 dagen Autotrust garantie. Deze garantie is niet exclusief en je hoeft er niet om te vragen bij Vaartland.nl. Iedere online gekochte occasion heeft standaard 180 dagen Autotrust garantie.
Ontvang het autorapport. Ook dit is standaard bij Vaartland.nl, omdat we snappen dat je wilt weten wat er met jouw tweedehands auto is gebeurd. Om zeker te zijn van de kwaliteit van jouw occasion ontvang je daarom het Vaartland Autorapport, met onder andere inzage in NAP en onderhoudshistorie.

Goede prijs

Tot slot garanderen we je bij Vaartland.nl altijd een scherpe prijs. Vaartland.nl is doorgaans aantrekkelijker en lager in prijs dan andere dealers van tweedehands auto's in Nederland of particulieren die hun auto verkopen. Hoe dat kan? Vaartland.nl is in meeste gevallen in staat om haar occasions tegen een lagere prijs aan te bieden dan gangbaar is in de markt. Wij toetsen ons aanbod wekelijks, door ons aanbod occasions onder andere te vergelijken met de ANWB Koerslijst. Ten opzichte van de ANWB Koerslijst zijn de occasions van Vaartland.nl gemiddeld 1.500 euro goedkoper. Dit is waarom de occasions van Vaartland.nl zo scherp geprijsd zijn: - Vaartland.nl heeft een team van ervaren inkopers die goede contacten hebben met leasemaatschappijen en handelaren. - Vaartland.nl is in staat om in grote aantallen occasions in te kopen. Meer volume, betekent lager in marge. - De omloopsnelheid van onze occasions is hoger dan het marktgemiddelde. Kortom, we houden de gang er lekker in en blijven laag in onze marge.

 
 
 
 
 

Een proefrit van 500 kilometer

Bij Vaartland.nl kun je een proefrit van maar liefst 500 kilometer maken! Wij noemen dit een proefreis. Je krijgt maar liefst 14 dagen de tijd om jouw nieuwe tweedehands auto uit te proberen. Maak je dagelijkse ritje naar je werk, haal de kinderen van school, doe de wekelijkse boodschappen met jouw nieuwe tweedehands auto en bezoek je vrienden in Apeldoorn. Hoe voelt dat? Past deze occasion van Vaartland.nl bij jouw leefstijl? Is hij groot genoeg? Heeft deze occasion alle opties die je wenst? En, heb je een goed gevoel bij deze tweedehands auto? Door intensief gebruik te maken van jouw auto, maar liefst 2 weken lang, weet je pas echt goed of dit de tweedehands auto is die bij je past. Kom je tot de conclusie dat dit toch niet de occasion is die bij je past? Geen enkel probleem! Je levert de auto gewoon weer in bij Vaartland.nl en je krijgt je volledige aankoopbedrag van ons terug. Mits je niet meer dan 500 kilometer hebt gereden. Dus houd de teller goed in de gaten de eerste 2 weken.

Ervaar de ervaring van Vaartland.nl

Profiteer van meer dan 30 jaar ervaring van Vaartland.nl, als autobedrijf gespecialiseerd in de verkoop van occasions. Wij weten wat jij belangrijk vindt: goede service, goede kwaliteit en goede prijs. Dus dat is precies wat wij doen en bieden met de verkoop van onze occasions. Kijk maar.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl