Contact met Vaartland.nl

 

Betrouwbare tweedehands auto's in Ede

Koop jouw occasion in Ede


Je woont in Ede en je wilt een tweedehands auto kopen, maar dan wel een betrouwbare occasion. Waar ga je heen? Ga naar Vaartland.nl voor het meest uitgebreide aanbod occasions in Nederland. Je bespaart tijd en geld als je jouw tweedehands auto op Vaartland.nl koopt. Tijd, omdat je stad en land niet af hoeft te reizen, op zoek naar jouw favoriete occasion. Je kunt onze virtuele showroom namelijk gewoon vanuit je luie stoel in Ede binnenwandelen. Geld, omdat je daarmee liters benzine bespaart, maar ook omdat alle occasions op Vaartland.nl bijzonder scherp geprijsd zijn!

Ervaren autobedrijf in Nederland

Wij verkopen al meer dan 30 jaar tweedehands auto's in Nederland. Sinds de oprichting in 1986 is er binnen het bedrijf veel veranderd, behalve de familiare sfeer en korte lijnen. Door onze jarenlange ervaring heeft Vaartland.nl een solide inkoopnetwerk opgebouwd in binnen- en buitenland. En dat merk je! Zo profiteer je van een ruim aanbod van kwalitatief hoogwaardige occasions tegen een zeer competitieve prijs. Jaarlijks worden er door Vaartland.nl meer dan 6.000 occasions verkocht. Hierdoor is Vaartland.nl in staat om in grote hoeveelheden occasions in te kopen tegen een scherpe prijs. In combinatie met onze gunstige verkoopcondities en de kwaliteit van onze occasions, besparen onze klanten veel geld bij de aanschaf van hun occasion. Besparen, dat wil jij toch ook?

Groot en wisselend aanbod

Kijk zelf maar op Vaartland.nl en je zult zien hoe uitgebreid ons aanbod tweedehands auto's is. Kijk je morgen nog een keer? Dan is de kans groot dat het aanbod alweer is veranderd. Gemiddeld wordt een occasion op Vaartland.nl binnen 60 dagen verkocht. Dat komt vooral door de gunstige prijsstelling in relatie tot de kwaliteit van onze occasions. Sinds de start van ons bedrijf staat de teller inmiddels ruim boven de 190.000 verkochte occasions. Daar zijn we als organisatie enorm trots op. Dit succes en de waardering van onze klanten, biedt ons kansen om verder te groeien op de Nederlandse markt. Dat betekent voor jou dat er altijd een occasion naar jouw persoonlijke smaak te vinden is op Vaartland.nl. De kans is dus groot dat je vandaag nog slaagt in jouw zoektocht naar jouw favoriete tweedehands auto! Kijk snel op Vaartland.nl. Zit de occasion van jouw dromen ertussen?

Waarom een occasion kopen?

Een occasion kopen in plaats van een nieuwe auto is erg aantrekkelijk vanwege de lagere prijs en de (veel) kleinere afschrijving per jaar. En wie wil dat nou niet? Om er echter ook op de lange termijn plezier van te hebben, moet je zorgen dat je een kwalitatief goede en dus betrouwbare occasion koopt. Een tweedehands auto kopen doe je bij Vaartland.nl. Door onze grote voorraad, kunnen occasions voor een lagere prijs worden verkocht. Ons aanbod occasions bevat onder andere de topmerken zoals BMW, Audi, Volkswagen, Ford en Mercedes-Benz. Door het uitstekende inkoopbeleid van Vaartland.nl, kunnen we onze occasions als een goedkope tweedehands auto aanbieden. Bij Vaartland.nl kun je kwalitatieve tweedehands auto kopen. Hedendaags worden er veel tweedehands auto gekocht. Bekijk de goedkope occasions van de grootste occasiondealer van Nederland.

 
 
 
 
 

De voordelen van shoppen in Ede

Naast het bestaande winkelaanbod in het gezellige centrum van Ede, shop je nu dus ook uw tweedehands auto in Ede. Gewoon online, via Vaartland.nl. Behalve dat je jouw heerlijke dorp niet hoeft te verlaten en je dus benzine bespaart, heeft online shoppen bij Vaartland.nl nog meer voordelen. Kijk maar:

Je hebt recht op een zogenaamde Proefreis van 2 weken. Je krijgt dus 14 dagen de tijd om jouw nieuwe auto te ervaren en te ontdekken of de auto bij jou past. Maak jouw dagelijkse rit naar je werk, haal de wekelijkse boodschappen en breng de kinderen naar school. Past de occasion bij jouw leefstijl?
Ben je niet tevreden? Dan ontvang je jouw geld terug, als je minder dan 500 kilometer hebt gereden en nog in de Proefreis van 14 dagen zit. Daar doen we niet moeilijk over bij Vaartland.nl, want wij willen dat je een auto rijdt die 100% bij jouw leefstijl past. Lever de auto dus gewoon in, ontvang je geld terug en begin jouw zoektocht opnieuw, op Vaartland.nl.
Je krijgt maar liefst 6 maanden Autotrust garantie. Een half jaar garantie, is dat geen veilig gevoel?
Reparaties kun je laten uitvoeren in een garage in Ede of omgeving.
We bezorgen jouw tweedehands auto aan huis in Ede of bij een vestiging bij jou in de buurt. Wat je wilt! Dus ook daar hoef je Ede niet voor te verlaten. Geniet van de service van Vaartland.nl. We doen het graag en met een glimlach. Je koopt immers niet iedere dag een nieuwe auto. Dus geniet ervan!
We leveren de occasion inclusief Nationaal Autorapport, met onder andere een onderhoudshistorie. Zo kun je precies zien wat jouw tweedehands auto heeft meegemaakt. Enthousiast geworden? Dat snappen wij! Bekijk snel onze occasions!
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl