Contact met Vaartland.nl

 

Occasion thuis laten bezorgen in Wezup

Wordt het tijd voor een nieuwe auto en zoek je daarvoor een tweedehands auto die perfect aansluit op jouw wensen? Nu is het mogelijk om makkelijk en snel vanuit huis, jouw nieuwe auto volledig online te bestellen in Wezup. Ons uitgebreide online aanbod tweedehands auto’s biedt altijd genoeg keuze om jouw nieuwe tweedehands auto te vinden. Met de zoekfilters op onze website vul je eenvoudig jouw voorkeuren in waarbij de juiste auto voor jou vanzelf naar voren komt. En dit allemaal gewoon thuis vanaf de bank in Wezup. Hoe handig is dat!

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe occasion maar je geen tijd of zin hebt om naar Vaartland.nl Zwolle te komen. Dan kan je nu bij Vaartland.nl ons gehele aanbod online bekijken en bestellen. Wij bezorgen je nieuwe occasion dan bij jou in Wezup. Door middel van 360 graden foto’s proberen we je online een zo goed mogelijk beeld te geven van onze occasions. Zo wordt het dus eigenlijk overbodig om nog naar de showroom te komen en bepaalt jij vanuit je stoel in Wezup welke auto er het beste bij je past. Wij bezorgen hem vervolgens bij je thuis.

 
 
 
 
 

Bij Vaartland.nl is het tegenwoordig ook mogelijk om je auto in Wezup online te bestellen. Zo hoef je niet meer langs verschillende showrooms om op zoek te gaan naar jouw droomauto. Op onze website kan je ons gehele aanbod vinden. Je kunt op onze website alle auto’s die online te bestellen zijn, van binnen en buiten bekijken dankzij onze professionele fotostudio met 360 graden camera. Zo kan je als het ware plaats nemen op de bestuurdersstoel of om de auto heen lopen, eenvoudig thuis vanuit je bank. Verder heb je bij alle auto’s die online te bestellen zijn toegang tot het Nationaal Autorapport. Hierin kan je alle beschikbare informatie over de occasion vinden, zoals het aantal eigenaren en de onderhoudshistorie. Wanneer jij je droomauto gevonden hebt kan je deze reserveren door middel van een aanbetaling. Het is daarnaast ook mogelijk om je oude auto online weer in te ruilen. Vul de gegevens van je auto in en je ontvangt van ons binnen 60 minuten een voorstel. Vervolgens leveren we de auto thuis bij je in bijvoorbeeld Wezup af. Wanneer je hebt gekozen voor het inruilen van je oude auto kan je alvast een proefrit maken terwijl wij jouw oude auto controleren. Na de aflevering heb je ook nog eens 14 dagen de tijd om de auto te ervaren. Je mag er dan maximaal 500 kilometer mee rijden zodat je zeker weet dat de auto helemaal bij je past. Bevalt de auto toch niet? Dan kan je hem gewoon weer terugbrengen naar de dichtstbijzijnde vestiging, daar doen wij bij Vaartland.nl niet moeilijk over.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl