Occasion online bestellen en thuis laten bezorgen in Schipborg

Als je een tweedehands auto koopt, wil je deze het liefst zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgd hebben in Schipborg. Bij Vaartland.nl is dat geen probleem en kan je jouw occasion geheel online kopen. Profiteer nu van het gemak en de voordelen van online kopen van een tweedehands auto. Afleveren op een adres naar keuze, werk of thuis, geen probleem. Wij helpen je graag!

Vaartland.nl doet er alles aan om de drempel voor het online kopen van een occasion zo laag mogelijk te maken. Zo kan je op onze site bijna alle auto’s volledig van binnen bekijken dankzij onze 360 graden camera en professionele foto studio. Daarnaast kan je het volledige onderhoudshistorie rapport vinden bij elke occasion. Zo weet je gelijk wanneer er iets met een auto is gebeurt. Online bestelde auto’s worden gewoon bij je thuis in Schipborg bezorgd. Je hebt na bezorging 2 weken de tijd om de auto uit te proberen. Zo weet je zeker dat de occasion helemaal bij je past. Bevalt de occasion niet? Dan kun je hem gewoon terugbrengen naar Vaartland.nl Heerenveen.

 
 
 
 
 

Bij Vaartland.nl is het tegenwoordig ook mogelijk om je auto in Schipborg online te bestellen. Zo hoef je niet meer langs verschillende showrooms om op zoek te gaan naar jouw droomauto. Op onze website kan je ons gehele aanbod vinden. Je kunt op onze website alle auto’s die online te bestellen zijn, van binnen en buiten bekijken dankzij onze professionele fotostudio met 360 graden camera. Zo kan je als het ware plaats nemen op de bestuurdersstoel of om de auto heen lopen, eenvoudig thuis vanuit je bank. Verder heb je bij alle auto’s die online te bestellen zijn toegang tot het Nationaal Autorapport. Hierin kan je alle beschikbare informatie over de occasion vinden, zoals het aantal eigenaren en de onderhoudshistorie. Wanneer jij je droomauto gevonden hebt kan je deze reserveren door middel van een aanbetaling. Het is daarnaast ook mogelijk om je oude auto online weer in te ruilen. Vul de gegevens van je auto in en je ontvangt van ons binnen 60 minuten een voorstel. Vervolgens leveren we de auto thuis bij je in bijvoorbeeld Schipborg af. Wanneer je hebt gekozen voor het inruilen van je oude auto kan je alvast een proefrit maken terwijl wij jouw oude auto controleren. Na de aflevering heb je ook nog eens 14 dagen de tijd om de auto te ervaren. Je mag er dan maximaal 500 kilometer mee rijden zodat je zeker weet dat de auto helemaal bij je past. Bevalt de auto toch niet? Dan kan je hem gewoon weer terugbrengen naar de dichtstbijzijnde vestiging, daar doen wij bij Vaartland.nl niet moeilijk over.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl