Contact met Vaartland.nl

 

Online auto's bezichtigen in de buurt van Drouwenermond

Het volledig online kopen van jouw nieuwe tweedehands auto vanuit Drouwenermond geeft veel voordelen. Zo is het mogelijk om na volledige betaling de auto vaak al binnen 60 uur geleverd te krijgen in Drouwenermond. Na ontvangst mag je de auto 14 dagen en/of 500 km proefrijden om te beleven of de auto volledig bij jou past. Mocht de auto niet naar jouw wens zijn, dan lever je de auto gewoon weer in en krijg je jouw geld terug. Zo loop je geen risico waarvan je achteraf spijt kan krijgen. Alle online auto’s bezitten een NAP en hebben een uitgebreid inzichtelijk onderhoudshistorie. Mocht je nog aanvullende vragen hebben vanuit Drouwenermond dan kan je deze altijd via de telefoon stellen aan ons klantcontactcentrum.

Eenvoudig thuisbezorgd in Drouwenermond


Ben je op zoek naar een nieuwe auto maar heb je geen zin of tijd om langs Vaartland.nl Heerenveen of langs één van onze andere vestigingen te komen? Bekijk ons aanbod dan eens online. Je kan bij ons online een occasion bestellen en wij bezorgen hem vervolgens bij je thuis in Drouwenermond. We doen ons best om je online, een zo goed mogelijk beeld te geven van de auto's die wij in de showroom hebben staan. Zo hebben we een fotostudio die zowel van het interieur als het exterieur 360 graden foto's maakt. Zo is het eigenlijk niet meer nodig om naar de showroom in Heerenveen te komen en kun je thuis vanuit je stoel bepalen of een auto bij je past of niet.

 
 
 
 
 

Bij Vaartland.nl is het tegenwoordig ook mogelijk om je auto in Drouwenermond online te bestellen. Zo hoef je niet meer langs verschillende showrooms om op zoek te gaan naar jouw droomauto. Op onze website kan je ons gehele aanbod vinden. Je kunt op onze website alle auto’s die online te bestellen zijn, van binnen en buiten bekijken dankzij onze professionele fotostudio met 360 graden camera. Zo kan je als het ware plaats nemen op de bestuurdersstoel of om de auto heen lopen, eenvoudig thuis vanuit je bank. Verder heb je bij alle auto’s die online te bestellen zijn toegang tot het Nationaal Autorapport. Hierin kan je alle beschikbare informatie over de occasion vinden, zoals het aantal eigenaren en de onderhoudshistorie. Wanneer jij je droomauto gevonden hebt kan je deze reserveren door middel van een aanbetaling. Het is daarnaast ook mogelijk om je oude auto online weer in te ruilen. Vul de gegevens van je auto in en je ontvangt van ons binnen 60 minuten een voorstel. Vervolgens leveren we de auto thuis bij je in bijvoorbeeld Drouwenermond af. Wanneer je hebt gekozen voor het inruilen van je oude auto kan je alvast een proefrit maken terwijl wij jouw oude auto controleren. Na de aflevering heb je ook nog eens 14 dagen de tijd om de auto te ervaren. Je mag er dan maximaal 500 kilometer mee rijden zodat je zeker weet dat de auto helemaal bij je past. Bevalt de auto toch niet? Dan kan je hem gewoon weer terugbrengen naar de dichtstbijzijnde vestiging, daar doen wij bij Vaartland.nl niet moeilijk over.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl