Contact met Vaartland.nl

 

Eenvoudig online een occasion kopen in Assen

Koop jouw tweedehands auto in Assen

Heb je net zoals zoveel andere mensen wekenlang naar een andere auto gezocht? Daarbij altijd het gevoel gehad dat de perfecte auto er voor jou helaas niet tussen lijkt te zitten, of weet je niet precies welke aanbieder erachter zit en of deze wel te vertrouwen is? Bij Vaartland.nl vind je zeker de occasion die precies bij jou past. Bij Vaartland.nl blader je door de grootste online showroom van heel Nederland. Door onze enorme voorraad staat er altijd wel een tussen die aan al jouw wensen voldoet. En staat de auto die jij graag zou willen hebben in een filiaal dat niet bij jou in de buurt is? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat jouw occasion gewoon thuis bij jou voor de deur wordt afgeleverd voor een proefrit. Niet zomaar een proefrit, maar een Proefreis van maar liefst 14 dagen waarin je de auto volledig kunt testen en ervaren of deze jou bevalt. Bij Vaartland.nl regel je alles eenvoudig online. Jouw volgende auto is slechts een paar muisklikken van je verwijderd!

 

Vanuit je luie stoel een auto kopen

Je regelt al zoveel via internet. Je zoekt er naar woningen, koopt er een nieuwe inboedel en regelt waarschijnlijk ook jouw bankzaken online. Tegenwoordig regel je vrijwel alles via internet. De stap om ook online een nieuwe auto te kopen is daarom helemaal niet zo gek. Sterker nog, wij maken dat heel eenvoudig voor je! We streven ernaar dat je gewoon vanuit je luie stoel in Assen jouw perfecte occasion vindt. Je bent dan nog maar enkele muisklikken verwijderd van een nieuwe auto, want bij Vaartland kun je de auto gewoon bij jou thuis voor de deur of op een willekeurig ander adres laten afleveren voor een uitgebreide proefrit. Tijdens deze unieke Proefreis mag je jouw occasion 14 dagen lang testen en ervaren. Bevalt de auto toch niet? Dan krijg je gewoon je geld terug. Je hoeft dat alleen maar binnen de 14 dagen te laten weten en maximaal 500 kilometer gereden hebben. Op deze manier is het online kopen van een occasion zonder risico en alles heel eenvoudig. Als u toch liever eerst een bezoekje aan de showroom brengt, dan mag dat natuurlijk ook. Je bent altijd welkom om de auto van jouw voorkeur in het echt te bekijken en een proefrit te maken.

Jouw nieuwe occasion in Assen

In de omgeving van Assen is autorijden een geweldige ervaring. Je geniet van de prachtige natuur van Drenthe, zoals heidevelden, bossen en zandverstuivingen. Uiteraard passeer je zo nu en dan een hunebed en geniet je er van alle ruimte en over het algemeen een rustig verkeersbeeld. Zoek je een auto om optimaal in te ontspannen? Kies dan een comfortabele hatchback of stationwagon om heerlijk mee te cruisen. In ons aanbod vind je vrijwel alle merken, zoals BMW, Audi, Volkswagen, Volvo en Alfa Romeo. Met de slimme selectietool kiest u eenvoudig alle gewenste eigenschappen zoals merk, type, kleur, benzine of diesel, of misschien wel een hybride of zelfs volledig elektrische auto. Uiteraard selecteer je ook eenvoudig het maximaal aantal gereden kilometers en het bouwjaar. Hoe minder je selecteert, des te groter het aanbod zal zijn. Doordat Vaartland.nl zoveel auto’s aanbiedt, mag je gerust veel opties selecteren. De kans is groot dat je precies de auto vindt die perfect bij jou ( en Assen ) past.

 
 
 
 
 

Tips bij het kopen van een occasion

Het aanbod gebruikte auto’s is bij Vaartland.nl heel groot. Hoe zorg je ervoor dat u een occasion vindt die goed bij jou past? We geven een aantal tips bij het kopen van een tweedehands auto:

• Wens je een bepaald merk en type auto? Dan selecteer je dat eenvoudig in de selectievakjes. Kies eerst het merk, waarna de verschillende typen automatisch verschijnen.

• Bepaal jouw laagste en hoogste prijs en kijk wat er binnen jouw budget verschijnt. Om een groot aantal resultaten verder te filteren, is het verstandig om te spelen met het aantal gereden kilometers en het bouwjaar. Krijg je juist te weinig resultaten? Selecteer dan een iets hogere prijs en kijk opnieuw.

• Maak je elk jaar veel kilometers? Dan is een dieselauto meestal de voordeligste optie. Overweeg aan de andere kant eens een volledig elektrische auto als je juist veel stadskilometers rijdt.

• Om jouw perfecte occasion te vinden, selecteer je de gewenste extra opties zoals een geïntegreerd navigatiesysteem, zonnedak of climate control. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Op deze manier maak je het zoeken naar jouw volgende auto een leuke ervaring. Heb je de perfecte auto gevonden? Vul jouw gegevens online in en een medewerker neemt snel contact met je op. Wij begrijpen dat je graag snel wilt kunnen genieten van jouw nieuwe occasion en helpen je graag om ervoor te zorgen dat je de occasion op korte termijn kunt testen en ervaren.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl