Garage Arnhem

 

Bent u op zoek naar een betaalbare occasion daarom naar een garage in de buurt van Arnhem, kom dan naar Vaartland Auto´s in Nijmegen. Wij zijn groot in aanbod en eerlijk in prijs. Zo kunt u onze vestigingen van Vaartland omschrijven. Iedere vestiging beschikt over een zeer groot aanbod omdat ze over een voorraad beschikken van meer dan 750 kwaliteit occasions en ze zijn eerlijk in prijs omdat ze door schaalvoordelen kunnen garanderen goedkoper te zijn dan de meeste andere autodealers.

Onze visie is om van het bedrijf een landelijk dekkend netwerk te maken. Hierdoor kan iedereen in Nederland dicht in de buurt een goede, scherp geprijsde BOVAG occasion kopen. Indien u een garage zoekt in de buurt van Arnhem, gaat u naar het nabijgelegen Nijmegen, daar treft u een filiaal van Vaartland. Vaartland is onder andere ook gevestigd in Roosendaal, Zwolle en Den Haag.  

Door de vele vestigingen is gebleken dat de formule van Vaartland Auto´s goed werkt en heeft ervoor gezorgd dat Vaartland zover wil uitbreiden dat niemand in Nederland ver hoeft te rijden om een goede auto te kopen. Wat Vaartland haar klanten wil bieden is service; door professioneel vakmanschap van de medewerkers, kwaliteit; door een brede selectie aan occasions en een goede prijs. Bent u op zoek naar een betrouwbare garage in de buurt van Arnhem, kom dan naar onze vestiging in Nijmegen.