Contact met Vaartland.nl

 

Het beste autobedrijf van Utrecht: Vaartland.nl

Jouw occasion online kopen?


Er bevinden zich talrijke autodealers in Utrecht, maar het beste autobedrijf van Utrecht, met het meest complete aanbod tweedehands auto's, vind je gewoon online op Vaartland.nl. Scrol door ons uitgebreide aanbod occasions. Van gezinsauto, SUV, sportieve hatchback en elektrische auto, tot een compacte stadsauto, luxeauto, caddy en bestelwagen; je vindt het allemaal op Vaartland.nl. Want bij Vaartland bieden we graag keuze. Wij snappen dat je graag rond wilt snuffelen voordat je een tweedehands auto aanschaft.

Het voordeel van een occasion

Op zoek naar een nieuwe auto? En twijfel je tussen een nieuwe of een tweedehands auto? Kies dan voor een tweedehands auto; althans, zo vinden wij bij Vaartland. Een occasion kopen in plaats van een nieuwe auto aanschaffen is erg aantrekkelijk, onder meer vanwege de lagere prijs en de (veel) kleinere afschrijving per jaar. Een tweedehands auto is tevens een stuk goedkoper om te verzekeren. Een ander voordeel is dat je vrijwel direct beschikking hebt over jouw occasion, daar waar je vaak enkele weken of maanden moet wachten op een nieuwe auto uit de fabriek. Kortom, bij Vaartland adviseren we om een occasion te kopen. Een slimme, voordelige keuze. En je hoeft niet lang te wachten op jouw nieuw auto. Dat is prettig he?


Een autobedrijf met ervaring

Bij Vaartland snappen we dat je natuurlijk wel lange tijd plezier wilt hebben van jouw occasion en dus een betrouwbare tweedehands auto zoekt. Ons aanbod op Vaartland.nl bestaat daarom alleen uit kwalitatieve tweedehands auto's. Hoe we dat doen? Door een uitstekend inkoopbeleid te hanteren. Bij Vaartland weten we wat we doen, al meer dan 30 jaar. We verkopen meer dan 8.000 auto's per jaar. En daar profiteer je van in jouw zoektocht naar een nieuwe auto. Velen gingen je al voor en kochten een occasion bij Vaartland.

 
 
 
 
 

Nummer 1 autobedrijf in Utrecht

Bespaar tijd en benzine; je hoeft namelijk helemaal de deur niet uit om uw favoriete tweedehands auto in Utrecht te vinden. Ga naar Vaartland.nl en zoek de occasion die bij jou past! Vul het zoekfilter in op Vaartland.nl, met jouw persoonlijke wensen ten aanzien van jouw nieuwe occasion. Zoals bouwjaar, merk/model, brandstoftype en natuurlijk prijs. Bij Vaartland.nl hebben we tweedehands auto’s die passen in ieder budget. Van een simpele maar degelijke compacte auto voor jou alleen, tot een luxe gezinswagen voor het hele gezin. Heb je een occasion naar jouw wens gevonden? Dan betaal je vervolgens 250 euro aan. Daarna heb je de tijd om de verzekering en eventuele financiering in orde te maken. Als dat is geregeld, wordt de occasion bij jou thuis afgeleverd. Of eventueel bij een vestiging bij jou in de buurt. Vaartland heeft namelijk 5 vestigingen in Nederland. Super makkelijk, toch? Dit is onder andere waarom Vaartland het nummer autobedrijf in Utrecht is:

6 maanden Autotrust garantie, omdat we bij Vaartland snappen dat je graag een bepaalde mate van zekerheid verwacht van jouw occasion. Dus bieden we dat!
2 weken Proefreis. Dus je hebt maar liefst 14 dagen de tijd om jouw nieuwe tweedehands auto uit te proberen.
Niet tevreden, geld terug. Mits je tijdens de Proefreis van 2 weken niet meer dan 500 kilometer hebt gereden met de auto.
Nationaal Autorapport met onderhoudshistorie, zodat je het verleden van jouw occasion kent en weet wat je koopt. Dat is wel zo prettig met een tweedehands auto, vind je ook niet?
Bezorging aan huis in Utrecht of bij een van onze 5 vestigingen, in bijvoorbeeld Stolwijk of Den haag. Waar wil je jouw nieuw occasion geleverd krijgen? Je zegt het maar, wij brengen hem. Geen enkel probleem bij Vaartland!


Grootste aanbod occasions van Nederland

Het breedste assortiment tweedehands auto's in Nederland vind je gewoon in Utrecht, op Vaartland.nl. Je hoeft de deur er niet eens voor uit! In onze virtuele showroom kun je jouw nieuwe occasion van alle kanten bekijken, zowel het interieur als het exterieur. Wil je toch liever jouw toekomstige auto kunnen aanraken voordat je een aankoop doet? Bezoek dan een van de 5 vestigingen van Vaartland in Nederland. Onze vestigingen in Stolwijk, Den Haag en Breda bevinden zich het dichtst bij jou in Utrecht in de buurt. Kortom, Vaartland is hoe dan ook een goede keuze als nummer 1 autobedrijf in Nederland om jouw tweedehands auto aan te schaffen!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl