Contact met Vaartland.nl

 

Meer weten over de partners van Vaartland.nl?

Service & onderhoud bij je in de buurt

De aftersales van een gekochte auto bij Vaartland.nl wordt verzorgd door Vaartland.nl en Autotrust. Kwaliteit en deskundigheid zijn voor de servicepartners van Vaartland.nl vanzelfsprekend. 

Een mankement?

Heb je bij Vaartland.nl garantie en is deze nog geldig? Dan kan je online je claim melden bij Autotrust. Let op: De reparatie moet door Autotrust beoordeeld en goedgekeurd worden voordat de auto gerepareerd wordt. Indien je auto in het buitenland kapot gaat heb je in de meeste gevallen gewoon recht op vergoeding van de reparatiekosten. Je dient wel altijd eerst autorisatie te krijgen van Autotrust voordat het reparatiewerk wordt aangevangen.

Claim melden

AutoTrust

AutoTrust

Sinds 2019 is Autotrust de vaste garantie partner van Vaartland.nl. Bij de koop van je auto is het mogelijk om een gecertificeerd Autotrust garantiepakket af te nemen waarbij al je garantiezorgen uit handen worden genomen. Daarmee beschikken we over een landelijk dekkend netwerk met een gespecialiseerd team. Zij begeleiden je in het garantieproces zodat je na aanmelding van je technische defecten snel terecht kunt bij een garage bij jou in de buurt.

AutoCrew Krimpenerwaard

AutoCrew Krimpenerwaard

AutoCrew Krimpenerwaard is gevestigd in Stolwijk. Al sinds de oprichting staan bij ons vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte service centraal. In de loop van de jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is: een deskundig autobedrijf met toegewijde medewerkers. Bij ons zijn alle merken en modellen auto’s welkom!

Autoschadeland

Autoschadeland

Autoschadeland.nl bevindt zich aan de Ambachtstraat 11 te Bergambacht en is de trouwe partner van Vaartland.nl in schadeherstel. Van kleine restyle punten tot grote schades waarbij de complete auto optisch overgespoten moet worden. Door jarenlang ervaring en samenwerking met verschillende autoverzekeraars ben je gegarandeerd van kwalitatief uitstekend herstel- en spuitwerk. Ook is het mogelijk om je velgen te laten herstellen wanneer je een nieuwe kleur wenst of er schade mee gereden is. Snelheid en duidelijk advies staan voorop. In de meeste gevallen kan je telefonisch een indicatie ontvangen van de kosten.

Caramba24

Caramba24

De populariteit van lease als autobezit is ongekend gegroeid in Nederland in de afgelopen jaren. Het klinkt als een fantastische oplossing, maar het gaat hier vaak om de goedkoopste kleine auto’s met weinig luxe. Wat als je een goed aangeklede BMW 3-serie, luxe Volvo V60, een sportieve Volkswagen Tiguan of dikke Audi Q7 wil rijden? Dan gaat het al snel om bedragen waar je per maand ook een luxe appartement van kan huren. Vaartland.nl is hierom een partnerschap aangegaan met Caramba24 om zijn occasion auto’s ook aan te kunnen bieden als private lease. Je kunt dus een tweedehands auto leasen inclusief onderhoud voor een vast bedrag per maand met de keuze uit veel luxe modellen van alle grote merken.

 

 

 

service

Vragen?

We helpen je graag verder. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8 tot 21 uur, op zaterdag van 8 tot 17 uur en zondag van 12 tot 18 uur. 

 

Direct hulp nodig?

Neem contact op met Vaartland op telefoonnummer 0182-716402 (ma - vrij 8:00-23:00, zat 08:00-17:00 en zo 12:00-18:00) of per mail kcc@vaartland.nl

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl