Contact met Vaartland.nl

 

Refurbished Car

refurbished car

Een beter alternatief voor nieuw!


Refurbished Cars zijn de uitblinkers binnen onze voorraad. We hebben er hard voor gewerkt om deze auto's zo goed en zo netjes mogelijk in de showroom af te leveren. Een Refurbished Car is daarom een beter alternatief voor een nieuwe auto! Lees verder om erachter te komen hoe een occasion een Refurbished Car wordt.

Zo wordt een occasion een Refurbished Car

Een Refurbished Car word je niet zomaar. Deze procedure moeten onze Refurbished Cars doorstaan …

Topconditie

Topconditie

Voor onze Refurbished Cars selecteren we alleen occasions die al in topconditie zijn. We kopen alleen auto’s in die jonger zijn dan 8 jaar en een gecontroleerde kilometerstand van maximaal 160.000 km hebben. Auto’s met een (WOK) schadeverleden kopen we niet in. Zo kopen uiteindelijk maar 3 op de 100 auto’s in en bieden we aan jou aan. 

Binnenstebuiten

Binnenstebuiten

Na de selectie trekken we de auto binnenstebuiten om er zeker van te zijn dat hij voldoet aan onze strenge voorwaarden. Dit doen we door de auto's stuk voor stuk te controleren op 55 technische en 40 optische punten. Met 200.000 verkochte occasions ervaring weten we precies waarop we een auto moeten controleren, zo hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw

Nadat we de auto van top tot teen gecontroleerd hebben, maken wij het interieur en exterieur weer zo goed als nieuw, reconditioneren noemen we dat. Onze specialisten waxen, polijsten en reinigen de auto grondig voordat jij hem te zien krijgt. Daarnaast is de prijs natuurlijk een heel stuk interessanter dan een nieuwe auto. Mochten er nog gebruikerssporen op een Refurbished car zitten dan documenteren we deze in het nationaal autorapport, deze in online te downloaden bij de auto.

Niets te verbergen

Niets te verbergen

Na het reconditioneren zetten we de Refurbished Car op de foto in onze 360° fotostudio. Kleine imperfecties worden los gefotografeerd zodat ook jij ze thuis kunt zien en niet naar de showroom hoeft te komen. Tenslotte worden alle bijzonderheden, het aantal eigenaren en de onderhoudshistorie gedigitaliseerd en toegevoegd aan het Nationaal Autorapport. Zo kun jij alles te weten komen over jouw toekomstige Refurbished Car.

De voordelen van een Refurbished Car bij Vaartland.nl

Het kopen van een Refurbished Car brengt een hoop voordelen met zich mee. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet:

Gecontroleerd op 55 technische en 40 optische punten Al ruim 200.000 auto’s ervaring Interieur en exterieur ziet eruit als nieuw Geen schadeverleden Maximaal 8 jaar oud Niet meer dan 160.000 km op de teller

Gecontroleerde kilometerstand 360° foto’s van het interieur en exterieur Inzoomen tot de kleinste details vanaf je bank Niets te verbergen. Alle informatie te vinden in Nationaal Autorapport Slechts 3 op de 100 auto’s komen in aanmerking

Reconditioneren van het interieur en exterieur

Het interieur en exterieur maken wij weer als nieuw, reconditioneren noemen we dat. Denk hierbij aan het schoonmaken, polijsten en waxen van het exterieur en het uitgebreid reinigen van de bekleding. Bij de inname van een auto controleren wij de auto op maar liefst 40 optische punten en checken we of de opties die vermeld worden ook daadwerkelijk aanwezig zijn. Kleine schade en krasjes worden direct verholpen. Is direct repareren niet mogelijk? Dan maken we hier melding van in het Nationaal Autorapport. Dit rapport kun je gratis downloaden bij elke Refurbished Car.

Alle informatie die je nodig hebt, direct inzichtelijk

We controleren alles over de onderhoudshistorie en het aantal eigenaren. Dit onderhoudsboekje wordt meteen gedigitaliseerd en verwerkt in het Nationaal Autorapport dat je op de website direct in kunt zien. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent en dat je altijd een betrouwbare auto koopt.

Een grondige optische inspectie vanuit je woonkamer

Refurbished Cars worden na de reiniging gefotografeerd in onze moderne 360° studio met geavanceerde fotoapparatuur. Dat betekent dat je tot in het kleinste detail in kunt zoomen. Van zowel het interieur als het exterieur worden scherpe foto’s gemaakt waardoor je de staat van de auto direct kunt inspecteren. Dat is lekker makkelijk want je gaat pas de deur uit om een auto van dichtbij te bekijken wanneer je zelf helemaal tevreden bent, toch? Heb je het aanbod op de website al gezien? Ga nu op zoek naar jouw favoriete auto!

Kwaliteit door ervaring

Dankzij het uitgebreide revisieproces dat wij er bij Vaartland op nahouden hebben wij inmiddels meer dan 200.000 occasions verkocht. Deze ervaring zorgt ervoor dat onze Refurbished Cars stap voor stap en van top tot teen worden gecontroleerd, zelfs al voordat de voertuigen worden ingekocht. Kies voor betrouwbaarheid, eerlijkheid en kwaliteit, bekijk het aanbod op de website en maakt direct een afspraak voor een proefrit.

Kies voor meer luxe of lagere kosten

Met een Refurbished Car krijg je veel waar voor je geld. De auto is motorisch en optisch uitstekend in orde maar veel goedkoper dan een nieuwe auto. Dat scheelt behoorlijk in de kosten. Maar je hebt ook de kans om voor het bedrag van een standaard stadsauto een Refurbished Car te kopen met meer opties, meer ruimte of een krachtigere motor. Dat maakt een Refurbished Car een beter alternatief voor nieuw!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl