Contact met Vaartland.nl

 

Eenvoudig en snel een occasion kopen in Groningen

Groningen, de stad waar je jouw occasion vindt


Groningen bruist! De jongste stad van Nederland heeft veel te bieden voor zowel jong als oud. Of je nu een terrasje wilt pakken, lekker wilt shoppen of liever wat cultuur gaat opsnuiven, Groningen heeft het allemaal! Maar om dit allemaal zelf te beleven is een auto wel handig. En daarvoor hoef je niet eens naar een showroom toe, je kunt gewoon online bij Vaartland.nl jouw occasion scoren. Ga naar onze website, zoek jouw tweedehands auto en geef je NAW-gegevens door. Voordat je het weet kun je al met jouw occasion Groningen ontdekken!

 

Waar moet jouw occasion aan voldoen?

Het aanbod van occasions dat Vaartland.nl bij jou in Groningen kan leveren, is indrukwekkend. We geven je een aantal tips bij de aankoop van jouw tweedehands auto, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Houd rekening met je gezinsgrootte. Volstaat een kleine Volkswagen Polo of past een Alfa Romeo beter bij jouw levensstijl?
Reparaties kun je laten uitvoeren in een garage in Groningen.
Specificeer jouw budget in onze zoekfilter, zodat je alleen het aanbod krijgt te zien dat binnen je budget past.
Kies voor benzine of (deels) elektrische auto als je alleen binnen Groningen rijdt. Voor kilometervreters adviseren we een lpg- of dieselauto.
Welke opties zijn voor jou echt een must? Wil je absoluut airconditioning en vind je het ook fijn als er een navigatiesysteem in jouw occasion zit? Geef dat aan in het zoekfilter! In onze virtuele showroom kun je al jouw specificaties aangeven, zodat we de beste occasion voor jou kunnen vinden. Als je jouw keuze hebt gemaakt, leveren we hem zo spoedig mogelijk bij je af! Geniet van de voordelen en ervaar het nieuwe online kopen van een tweedehands auto volledig online.

Grootste aanbod occasions

De populairste auto in de gemeente Groningen is de Volkswagen Polo. Hiervan rijden er maar liefst 1000 stuks rond in de gemeente, blijkt uit onderzoek van de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW). Logisch ook, want de Polo is klein en wendbaar en dus ideaal om door de straten van Groningen te paraderen. Maar als je ook buiten Groningen veel gaat rijden, zoals een autovakantie naar Zweden of woon-werkverkeer naar Amsterdam, dan volstaat de Polo waarschijnlijk niet. Gelukkig kun je bij Vaartland.nl kiezen uit tal van andere occasions, wij hebben het grootste aanbod van Nederland online! Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, kunnen we de auto eventueel afleveren bij een fysieke vestiging bij jou in de buurt. Vaartland.nl heeft twee locaties bij jou in de omgeving: Heerenveen en Zwolle. Je hoeft niet ver te reizen voor jouw occasion en kunt deze toch nog even goed bekijken en uitproberen voordat je definitief je keuze maakt. Waar brengen we jouw nieuwe auto naartoe?

 
 
 
 
 

Kies jouw occasion

Nog niet overtuigd? Laten we dan onze voordelen nog even voor je benoemen als je een occasion via Vaartland.nl koopt:

Je krijgt maar liefst 6 maanden Autotrust garantie.
Reparaties kun je laten uitvoeren in een garage in Groningen.
We bezorgen jouw tweedehands auto bij een vestiging bij jou in de buurt.
Je hebt recht op een 14 dagen Proefreis. Dit betekent dat je 14 dagen de tijd krijgt om de auto te ervaren en te ontdekken of de auto bij jou past.
Ben je niet tevreden? Dan ontvang je jouw geld terug. Dit geldt alleen als je minder dan 500 kilometer hebt gereden en nog in de Proefreis zit.
We leveren de occasion inclusief Nationaal Autorapport, met onder andere een onderhoudshistorie​!

Waar wacht je nog op? Ga nu naar Vaartland.nl en kies jouw favoriete occasion die het beste bij jou past. Misschien rijd je deze week al in jouw tweedehands auto door Groningen! Wij ondersteunen jou graag in jouw zoektocht!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl