Contact met Vaartland.nl

 

Een limousine kopen voor je verhuurbedrijf of prive?

Heb je een verhuurbedrijf of wil je echt iets unieks in je verzameling? Dan is een limosine iets voor jou. Zo kun je met een limousine 10 personen of zelfs meer vervoeren en hebben ze een imposante uitstraling. Voordat we je uitleggen waarop je moet letten bij een limousine kopen willen we eerst iets ophelderen. Audi verkoopt ook modellen onder de limousine naam. Dit is echter hun naam voor een sedan en dus niet hetzelfde als de grote limousine die we behandelen in deze tekst.

limousine modellen vaartland
 
 
 
 
 

Huidige aanbod

Limousine kopen als verhuurbedrijf

Als je denkt dat het merendeel van de zaken feestende kinderen zijn, dan is een SUV zoals de H2 Hummer met alles erop en eraan iets voor jou. De imposante aanwezigheid trek iedereens aandacht en als dat niet genoeg is, is er altijd nog het geluid van de V8 onder de motorkap. Deze V8 levert niet zoveel vermogen als je zou verwachten dus hou daar wel rekening mee als je een sport limousine zoekt met wat meer vermogen. Als veel van je klanten zakenmensen zijn of je veel reist tussen luchthavens, hotels en evenementen dan kun je beter kiezen voor een Lincoln Town Car of Chrysler 300. Deze hebben een betere afwerking en kun je beschouwen als een echte luxury limousine.

Eén of meerdere limousines als verhuurbedrijf?

In het ideale geval is het bij het starten van een nieuw limobedrijf het beste om te beginnen met minimaal 2 voertuigen. Het hebben van 2 voertuigen betekent dat er altijd 1 onderweg kan zijn en in het slechtste geval kun je, je klanten een alternatief bieden. We denken dat de Chrysler 300 (of Lincoln Town Car) en de Hummer H2 de 2 essentiële auto's zijn om voor te gaan, want dit is waar de meerderheid van de klanten om zullen vragen. Chrysler 300 of Lincoln Town Car modellen zijn betrouwbaar en gemakkelijk te repareren of upgraden. De 300 en Town Car voldoen aan alle dagelijkse behoeften voor de meeste klanten. De H2 Hummer (of vergelijkbaar modellen) zijn groot genoeg om grote groepen te vervoeren (en zoals je weet, meer zitplaatsen op stoelen = winst) en is perfect voor nachtclubs, shows, wijnreizen en bruiloften.

 

Plus-en minpunten van een limousine

+ Veel ruimte
+ Verhuurbaar
+ Waardevast
+ Vaak luxe uitgevoerd

+ Duurder in onderhoud
+ Moeilijk manoeuvreerbaar

De kleur kiezen van een grote limousine

Over het algemeen kiezen limo-eigenaren zwart of wit als kleur voor het grootste deel van hun vloot. Dit zijn over het algemeen goede keuzes, aangezien de meeste klanten in een zwarte limousine willen rijden en witte limousines perfect zijn voor bruiloften, proms en wijnreizen. Roze limousines zijn ook erg populair, maar wees gewaarschuwd dat het onwaarschijnlijk is dat mensen een roze limousine gebruiken voor zaken vergaderingen, wijnreizen of iets dergelijks. Zo lang je genoeg vrouwelijke klanten hebt om het te rechtvaardigen, is roze een goede manier om te gaan.

Wat te vermijden bij een limousine auto?

Probeer bij een limousine altijd een vorm van garantie aan te schaffen, zo weet je dat problemen zo snel mogelijk opgelost worden en je geen potentiële inkomsten mist. Vermijd ook laag rijdende limousines, door de lengte kan het gebeuren dat de bodem in het midden van de auto de grond raakt. Als laatste wil je een limousine model kopen van een auto waarvan er veel zijn gebouwd. Zo voorkomt je dure reparaties of nog erger, een bezoekje aan een specialist welke duur is en vaak niet in de buurt.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl