Wie koopt de 200.000e auto bij Vaartland.nl?

Jubileum countdown 1 9 9 9 9

We hebben iets te vieren en daar zijn we supertrots op. In de afgelopen 32 jaar hebben we zoveel occasions verkocht, dat de teller bijna op 200.000 staat. Tweehonderdduizend auto’s! Als je ze achter elkaar zet heb je een file van 1.600 kilometer. Dat is bijna net zo ver als van Amsterdam naar Barcelona.

Om dit samen met onze klanten te vieren hebben we een Jubileumselectie samengesteld. Met de Jubileumselectie gaan we nog een stapje verder dan je al van ons gewend bent. Op alle auto’s uit de Jubileumselectie ontvang je 200.000 eurocent korting. Dat is 2 mille, 2 k of € 2.000,- korting per occasion! Bovendien ontvang je tijdens de Vaartland Jubileumweken bij aankoop van een occasion een tegoedbon van Autovoordeelshop.

Er zijn een paar spelregels aan verbonden

Je mag gewoon inruilen, als je wilt dat we je huidige auto overnemen. Het transporteren van auto’s naar een vesting naar keuze is niet mogelijk. Dus check vooraf goed op welke locatie je droomauto staat, daar wordt deze ook afgeleverd. De korting wordt gegeven over de showroomprijs dus kijk goed, misschien gaat deze nog van de prijs af. Deze actie is exclusief voor verkoop aan particulieren.

Maximaal 1 auto per klant
Inruilen is mogelijk
De korting is extra op de showroomprijs
Aflevering op vestiging, let goed op de locatie!
Exclusief voor particulieren

200.000 Klanten gingen je voor

In 32 jaar heeft Vaartland.nl zich ontwikkelt van een lokale garagist naar de grootste aanbieder van Nederland. Door al die jaren trouw te blijven aan haar formule; veel verkopen tegen lage marges. Zelfs in de huidige tijd van complete transparantie blijft Vaartland.nl haar belofte waarmaken; méér auto voor je geld. We zijn nog steeds gemiddeld € 1.500  goedkoper dan de ANWB koerslijst.

Bekijk onze Jubileumselectie
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen