Contact met Vaartland.nl

 

De Skoda Enyaq iV; de volledig elektrische SUV met karakter

Skoda’s eerste elektrische SUV is een familie auto met karakter. De Skoda Enyaq iV heeft een stoer design met een hoog opgetrokken neus en een hoge schouderlijn. Hierdoor heeft de SUV ook veel binnenruimte. Zelfs met het optionele panoramadak is er nog genoeg ruimte over tot het plafond. De auto is vooral praktisch in gebruik en houdt daarbij vast aan het motto van Skoda: ... Simply clever

skoda enyaq iv vaartland
 
 
 
 
 

Bruikbaarheid staat voorop bij Skoda en daar scoort deze auto pluspunten. De Skoda Enyaq iV heeft een actieradius van 537 km en leent zich hierdoor bij uitstek voor het afleggen van lange afstanden. De Skoda Enyaq iV is misschien niet de snelste elektrische auto, maar daar is deze auto ook niet voor gemaakt.

De ideale vakantiewagen

De forse buitenmaten vertalen zich naar een ruime cabine waar comfort centraal staat. Zowel de bestuurder als alle passagiers hebben meer dan genoeg been- en hoofdruimte in de Skoda Enyaq iV. Hierdoor wordt gelukkig niet ingeleverd op de bagageruimte. De kofferbak heeft ruimte voor 585 tot 1.720 liter bagage en de auto zelf kan tot 1.100 kg gewicht trekken. Echt de ideale vakantiewagen dus!

Design Selections

Het interieur van de Skoda Enyaq iV biedt een nieuw designconcept, waarbij maximale interieurruimte wordt gecombineerd met een ‘loungegevoel’. De standaard uitvoerig oogt klassiek, luxueus en comfortabel. Er zijn diverse optiepakketten beschikbaar om de inrichting naar jouw wens af te stemmen.

Vol technologie

Het 13 inch touchscreen bevat een nieuw infotainmentsysteem. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en eenvoudig in te stellen via een aantal vaste sneltoetsen, zoals de temperatuur en de stoelverwarming. Achter het stuurwiel bevindt zich een digitaal instrumentenpaneel welke overzichtelijk is opgesteld en daarom snel is af te lezen. Hierop vindt je alle noodzakelijke voorzieningen waaronder snelheid, navigatie en Adaptive Cruise Control. Met de head up display wordt deze informatie ook op de voorruit geprojecteerd zodat dit jou zo min mogelijk afleidt tijdens het rijden.

Stoere uitstraling

De Skoda Enyaq iV heeft uitgebalanceerde, dynamische proporties. De Matrix LED-koplampen hebben een nieuw design gekregen en kenmerken zich door een zeshoekige vorm van de LED-modules.

Ruime keuze

De Skoda Enyaq iV komt in vijf versies; de iV 60, iV 80, Sportline, Founders Edition Black en Founders Edition Silver. Er zijn 3 accuvarianten en 5 vermogensvarianten beschikbaar:

  • Een 109 kW/150 pk basisversie met een 52 kWh accu en een range van 340 km
  • Een 132 kW/180 pk sterke versie met 58 kWh accu en een range van 390 km
  • Een 150 kW/204 pk sterke versie met 77 kWh accu en een range van 637 km, welke ook beschikbaar is in twee krachtigere modellen dankzij een vierwielaandrijving:
  • Een 195kW/ 265 pk vierwielaandrijving met 77 kWh accu en een range van 460 km.
  • Een 225kW/ 306 pk vierwielaandrijving met 77 kWh accu en een range van 460 km.

Zo stel je zelf jouw Enyaq samen. Prijzen variëren van € 41.480 voor de reguliere Skoda Enyaq iV 60 tot € 52.290 voor de Founders Edition Black en Silver.

Bekijk huidige aanbod Skoda Enyaq

Pluspunten van de Skoda Enyaq IV

+ De meest voordelige elektrische SUV
+ Innovatief design; sportief en stijlvol
+ Krachtige elektrische prestaties
+ Een actieradius tot maximaal 537 kilometer

Minpunten van de Skoda Enyaq IV

- De toevoeging van enkele basic optiepakketten maken de prijsklasse hoger dan gewend van Skoda

Veelgestelde Skoda Enyaq IV vragen

Wat mag de Skoda Enyaq iV trekken?

De Skoda Enyaq iV kan maximaal 1.100 kilo trekken. Het trekgewicht van de Enyaq iV verschilt per model en accugrootte. Let hier dus goed op!

Hoe snel laadt mijn Skoda Enyaq iV op?

In slechts 6 uur en 45 minuten is de Skoda Enyaq iV 60 volledig opgeladen met een 230-volt aansluiting of een 11kW wallbox. De Skoda Enyaq iV 80 doet er 7 uur en 30 minuten over. Met de snellaad-mogelijkheid is de accu in maar 30 minuten weer voor zo’n 80% opgeladen.

Wat kost de Skoda Enyaq iV?

De Skoda Enyaq iV 60 is beschikbaar vanaf € 41.480 of met private lease voor €590 p/m. Dit instapmodel heeft een 62 kWh accupakket en een actieradius van 390 km. Deze elektrische SUV maakt elektrisch rijden voor een grote groep bereikbaar.

Hoeveel kWh Skoda Enyaq iV?

De accucapaciteit van de Skoda Enyaq iV varieert van 58 (iV60) tot 77 (iV80) kWh. Gemiddeld levert dit een actieradius van 390 tot 537 km.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl