Sinds 2003 is Vaartland.nl actief als occasion dealer in Halsteren. Vaartland.nl Halsteren is de tweede vestiging van Vaartland.nl. Het autobedrijf onderscheidt zich door haar grote showroom op het buitenterrein. Het ruime aanbod van jong gebruikte occasions wisselt maandelijks door de grote vraag in de regio.

Bekijk hier de voorraad van Vaartland.nl

Adresgegevens

van Vaartland.nl Halsteren
Vaartland.nl Halsteren

Vaartland.nl Halsteren

Nijverheidsweg 2
4661 VM Halsteren
T: 0164-681630

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag koopavond 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

 

Servicepartner

voor onderhoud en herstel

Contactgegevens

Vakgarage SDH
Wouwseweg 1A 1A
4661VM Halsteren

T: 0164-745212

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag 09:00 - 12:00 uur

Autobedrijf Halsteren, bekijk hier Occasions Halsteren.

Vaartland.nl Halsteren is gunstig gelegen ten noorden van Bergen op Zoom, achter de N259 tussen Halsteren en Steenbergen en vlakbij het eiland Tholen. Zoals ze dat in West-Brabant mooi kunnen zeggen: “Bergen op Zoom, daar waar Brabant Zeeland kust”. Voor veel mensen uit Zeeland is Vaartland.nl Halsteren dan ook het portaal naar Nederlands' grootse aanbieder van occasions. Bezoek ons autobedrijf Halsteren om de scherp geprijsde occasions Halsteren te bezichtigen.

Occasion Halsteren, ook voor onderhoud en service bent u welkom bij ons autobedrijf Halsteren.

Naast de vestiging van Vaartland.nl Halsteren is onze servicepartner gelegen. Vakgarage SDH maakt al onze occasions "afleverklaar". Daarnaast verzorgen zij voor Vaartland.nl Halsteren de  garantie- en servicepakketten. Hierdoor levert Vaartland.nl Halsteren een snelle service tegen  een scherpe prijs.

Occasions Halsteren en meer.

Wij ontvangen wij u graag in onze gezellige bar van onze vestiging in Halsteren. Onder het genot van koffie, kunnen onze verkoopadviseurs u informeren over de occasions Halsteren. Daarnaast kunt u het bezoek aan ons autobedrijf Halsteren combineren met een bezoek aan Nederlands grootste Intratuin die tevens in Halsteren is gelegen. Kortom de reis naar autobedrijf Halsteren is meer dan de moeite waard!

Persoonlijk contact, wel zo fijn! Kom naar ons autobedrijf Halsteren.

Wanneer u onze vestiging van ons autobedrijf Halsteren bezoekt, wordt u ontvangen door één van onze deskundige verkoopadviseurs die u graag te woord staat en u alle informatie geeft over de auto waarin u geïnteresseerd bent. U kunt de klanttevredenheid van de vestiging van ons autobedrijf Halsteren bekijken op www.vaartland.tevreden.nl.

Auto Halsteren kopen ? Uw nieuwe auto bij u in de buurt geleverd!

Staat de auto die u zoekt niet op de vestiging van ons autobedrijf Halsteren? Geen probleem! Dankzij ons uitgebreide informatie systeem kunnen wij u vanuit onze vestiging in Halsteren alles vertellen over het complete aanbod van occasions die Vaartland.nl aanbiedt. Wanneer u geïnteresseerd bent in een occasion van een andere vestiging, zorgen wij er voor dat deze occasion naar onze vestiging in Halsteren wordt getransporteerd. Zo kunt u vanuit Halsteren uw occasion ervaren en eventueel een proefrit maken. Er zijn een aantal regels die we hanteren voordat we een occasion transporteren. Onze verkoopadviseurs kunnen u daar meer over vertellen.  Kom snel langs en maak kennis met onze occasions Halsteren en de mogelijkheden van Vaartland.nl

Graag tot snel bij Vaartland.nl Halsteren! 

Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen