Bespaar op jouw occasion bij Vaartland.nl Halsteren

Vaartland.nl Halsteren opende als tweede Vaartland.nl vestiging haar deuren in 2003. De vestiging in Halsteren is dan ook klein opgezet in vergelijking met de overige Vaartland.nl vestigingen maar hierdoor heerst juist in Halsteren wel de echte Brabantse gezelligheid, terwijl je ook hier de keuze hebt uit alle occasions van Vaartland.nl. Halsteren ligt vlakbij Bergen op Zoom en is zowel vanuit Rotterdam als vanuit Zeeland uitstekend bereikbaar.

Largest-dealer

474 Auto's

Altijd een ruime keuze

231 Afspraken

Afgelopen 4 weken

19 Jaar

Een begrip in Halsteren

Profile

19952 Klanten

Gingen je hier al voor

Halsteren

Nijverheidsweg 2

4661 VM Halsteren

T: 0182-343731

Contact

Bel ons: T: 0182-748576
App ons: T: 088-2272696

Openingstijden

Ma t/m Za 09:00-17:00

Autobedrijf Halsteren, bekijk hier Occasions Halsteren.

Vaartland.nl Halsteren is gunstig gelegen ten noorden van Bergen op Zoom, achter de N259 tussen Halsteren en Steenbergen en vlakbij het eiland Tholen. Zoals ze dat in West-Brabant mooi kunnen zeggen: “Bergen op Zoom, daar waar Brabant Zeeland kust”. Voor veel mensen uit Zeeland is Vaartland.nl Halsteren dan ook het portaal naar Nederlands' grootse aanbieder van occasions. Bezoek ons autobedrijf Halsteren om de scherp geprijsde occasions Halsteren te bezichtigen.

Direct hulp nodig?

Neem contact op met Vaartland op telefoonnummer 0182-716402 (ma - vrij 8:00-23:00, zat 08:00-17:00 en zo 12:00-18:00) of per mail kcc@vaartland.nl

Occasions Halsteren en meer.

Wij ontvangen je graag in onze gezellige bar van onze vestiging in Halsteren. Onder het genot van koffie, kunnen onze verkoopadviseurs je informeren over de occasions Halsteren. Daarnaast kun je het bezoek aan ons autobedrijf Halsteren combineren met een bezoek aan Nederlands grootste Intratuin die bovendien in Halsteren is gelegen. Kortom de reis naar autobedrijf Halsteren is meer dan de moeite waard!

Persoonlijk contact, wel zo fijn! Kom naar ons autobedrijf Halsteren.

Wanneer u onze vestiging Halsteren van ons autobedrijf Halsteren bezoekt, wordt je ontvangen door één van onze deskundige verkoopadviseurs die jou graag te woord staat en je alle informatie geeft over de auto waarin je geïnteresseerd bent. Je kunt de klanttevredenheid van de vestiging van ons autobedrijf Halsteren bekijken op www.vaartland.tevreden.nl.

Auto Halsteren kopen ? Jouw nieuwe auto bij jouw in de buurt geleverd!

Staat de auto die u zoekt niet op de vestiging van ons autobedrijf Halsteren? Geen probleem! Dankzij ons uitgebreide informatie systeem kunnen wij jou vanuit onze vestiging in Halsteren alles vertellen over het complete aanbod van occasions die Vaartland.nl aanbiedt. Wanneer je geïnteresseerd bent in een occasion van een andere vestiging, zorgen wij er voor dat deze occasion naar onze vestiging in Halsteren wordt getransporteerd. Zo kun je vanuit Halsteren uw occasion ervaren en eventueel een proefrit maken. Er zijn een aantal regels die we hanteren voordat we een occasion transporteren. Onze verkoopadviseurs kunnen jou daar meer over vertellen.  Kom snel langs en maak kennis met onze occasions Halsteren en de mogelijkheden van Vaartland.nl

Graag tot snel bij Vaartland.nl Halsteren! 

Even binnen kijken ?

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl