Vaartland.nl klanten landkaart

Wordt het tijd voor een andere auto en heeft een tweedehands auto uw voorkeur? Dan bent u bij Vaartland.nl aan het juiste adres. Door ons ruime aanbod, hebben wij voor ieder een gepaste auto. Bekijk onze tweedehands auto's in de virtuele showroom en koop uw tweedehands auto online. Komt u toch liever naar de showroom, dan helpen onze specialisten u graag bij het vinden van uw droom occasion. 

De voordelen van tweedehands auto kopen bij Vaartland.nl:

Occasion kopen?

Wilt u een tweedehands auto kopen? Bij Vaartland.nl hebben we een ruime voorraad jonge occasions verspreid over 8 showrooms in Nederland. De voorraad wordt elke dag bijgewerkt en bestaat uit meer dan 1000 auto's van merken als BMW, Audi, Volkswagen, Renault en Volvo. Naast een ruim aanbod gebruikte auto’s kan u bij Vaartland.nl ook terecht voor het inruilen van uw auto, financieringsmogelijkheden en het onderhoud van uw auto bij ons servicecenter. 

 

Service van Vaartland.nl bij tweedehands auto kopen

Bij Vaartland.nl hoeft u zich nooit zorgen te maken over de kilometerstand van een tweedehands auto. Bij ons zijn alle gebruikte auto’s voorzien van een Nationaal Autorapport. In het Nationaal Autorapport vind u een helder overzicht van de tellerstand en onderhouds geschiedenis van de occasion.Zo kan u zonder zorgen onderweg in uw nieuwe tweedehands auto.

Jonge tweedehands auto's

Bij Vaartland.nl hebben we een ruime voorraad jong gebruikte auto’s. Deze occasions zijn vaak maar een paar jaar oud. Zo kan u bijvoorbeeld een frisse BMW of Audi rijden zonder de aankoopprijs die u daarbij normaliter betaalt.  Bij een jonge tweedehands auto bent u ook meestal voordeliger uit in onderhoud. Dit omdat er minder slijtage is op de onderdelen.

208.076 Tevreden klanten gingen je voor

Met 34 jaar ervaring en al 208.076 verkochte auto's is er een grote kans dat je al iemand kent met een Vaartland.nl auto. In die 34 jaar heeft Vaartland.nl zich ontwikkelt van een lokale garagist naar de grootste aanbieder van Nederland. Door al die jaren trouw te blijven aan haar formule; veel verkopen tegen lage marges. Zelfs in de huidige tijd van complete transparantie blijft Vaartland.nl haar belofte waarmaken; méér auto voor je geld. Leuk, maar dat hoor je natuurlijk liever van andere klanten.

Online kopen in heel Nederland

Zij gingen je voor

goede service! nadat ik er twee dagen na de aankoop van de auto achter kwam dat de thermostaat vast liep toch nog deze vergoed gekregen!

christian usai

Zeer tevreden over vaartland Zwolle. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en vooral betrouwbaar. Het is echt oprecht één aanrader vaartland zwolle. Vooral een goede zaak verricht met Niels Habers een top kerel 👍🏼

Oguzhan Soker

Mooie Volkswagen gekocht bij Vaartland Halsteren. Geholpen door een aardige verkoper met verstand van zaken. Goede service en ik ben dik tevreden! Thanks Nino!

Ikram Lasfar

Mooie Volkswagen gekocht bij Vaartland Halsteren. Geholpen door een aardige verkoper met verstand van zaken. Goede service en ik ben dik tevreden! Thanks Nino!

Ikram Lasfar
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl