Ben je opzoek naar een mooie tweedehands auto? Dan wil je natuurlijk de beste en slimste keuze maken. Maar welke auto is de beste keuze voor jou? Misschien twijfel je wel over een specifieke uitvoering of model of weet je zelfs nog niets eens welk merk de beste keuze is voor jou. Dan helpt het als de occasion dealer een ruim aanbod heeft waaruit je kan kiezen. Zodat je meerdere auto’s kan vergelijken en met zekerheid de beste keuze maakt.

Met een aanbod van ruim 1000+ auto’s is Vaartland niet alleen groot maar zelfs de grootste van Nederland. En elke dag komen daar nieuwe auto’s bij. Om dat te realiseren heeft Vaartland.nl in de afgelopen 30 jaar hard gewerkt om een efficiënt bedrijf op te bouwen. Dit maakt ons aanbod een van de meest diverse in Nederland. Ben je opzoek naar een ruime gezinsauto, een sneller coupe of een ruige SUV? Bij ons vind je ze allemaal en dan ook nog eens van veel verschillende merken en uitvoeringen.

Uiteraard volgen we nauwkeurig wat de wensen en voorkeuren zijn van onze klanten. Dagelijks wordt ons aanbod hierop aangepast, zodat we altijd een passend aanbod-occasions kunnen bieden. En natuurlijk voor de juiste prijs! Hiervoor toetsen we dagelijks onze prijzen op de concurrenten en speling in de markt.

Dat we de grootste aanbieder van occasions zijn in Nederland, is geen doelstelling. Het is een gevolg van ons succes in de afgelopen decennia. Klanten weten Vaartland.nl te waarderen om haar scherpe prijsstelling en de snelheid van aflevering. De manier waarop klanten een aan- of verkoop ervaren, is tegenwoordig steeds meer bepalend voor het succes van een autobedrijf. Vaartland.nl speelt hierop in, door haar occasions ook online te verkopen op haar website. Dit biedt meer comfort bij het aankopen van een occasion en bespaard veel tijd. Daarnaast blijft Vaartland.nl investeren in het uitbreiden van haar netwerk van vestigingen voor de lokale verkoop in haar showrooms.

Jouw voordelen:

Ruime keuze uit betrouwbare occasions.
Snel veranderende voorraad.
Scherpe prijsstelling en gunstige condities.
Keuze uit diverse servicepakketten voor onderhoud en garantie
Online kopen; thuis afgeleverd met 14 dagen proefreis en 180 dagen garantie bij een garage bij jou om de hoek

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl