Jaarlijks worden er door Vaartland.nl meer dan 6.000 occasions verkocht. Daar zijn we erg trots op. Om dergelijke volumes te realiseren heeft Vaartland.nl in de afgelopen 30 jaar een efficiënt bedrijf opgebouwd. Daarmee zijn we in staat om zelfs binnen 24 uur een auto af te leveren.

Bij Vaartland.nl heb je altijd een ruime keuze. In ons aanbod van occasions worden veel verschillende uitvoeringen aangeboden. Uiteraard volgen we nauwkeurig wat de wensen en voorkeuren zijn van onze klanten. Dagelijks wordt ons aanbod hierop aangepast, zodat we altijd een passend aanbod van occasions kunnen bieden.

Dat we de grootste aanbieder van occasions zijn in Nederland, is geen doelstelling. Het is een gevolg van ons succes in de afgelopen decennia. Klanten weten Vaartland.nl te waarderen om haar scherpe prijsstelling en de snelheid van aflevering. De manier waarop klanten een aan- of verkoop ervaren, is tegenwoordig steeds meer bepalend voor het succes van een autobedrijf. Vaartland.nl speelt hierop in, door haar occasions ook online te verkopen op haar website. Dit biedt meer comfort bij het aankopen van een occasion en bespaard veel tijd. Daarnaast blijft Vaartland.nl investeren in het uitbreiden van haar netwerk van vestigingen voor de lokale verkoop in haar showrooms.


De grootste occasion dealer van Nederland biedt jou de volgende voordelen;

Ruime keuze uit betrouwbare occasions.
Snel veranderende voorraad.
Scherpe prijsstelling en gunstige condities.
Keuze uit diverse servicepakketten voor onderhoud en garantie
Online kopen; thuis afgeleverd met 14 dagen proefreis en 180 dagen garantie bij een garage bij jou om de hoek

Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen