Contact met Vaartland.nl

Peugeot 108 Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

Op Vaartland.nl vind je eenvoudig een jonge Peugeot 108 occasion. Deze hatchback is in 2014 op de markt gekomen als vervanger van de 107 en daarom kun je alleen een Peugeot 108 kopen van een paar jaar oud. De Peugeot 108 prijs is wel erg aantrekkelijk voor een compacte stadsauto met een uniek uiterlijk en is ideaal voor de grote stad, zoals bijvoorbeeld Utrecht. Hou het aanbod op Vaartland.nl goed in de gaten voor een aantrekkelijke Peugeot 108 aanbieding. Of kijk naar soortgelijke modellen zoals een Peugeot 107, Citroën C1 of Toyota Aygo.

Aanvullende Peugeot 108 kosten

De meeste exemplaren van de Peugeot 108 kosten niet veel in termen van wegenbelasting en verzekering. De auto is redelijk zuinig, relatief schoon en weegt niet veel. Ook de Peugeot 108 prijs is aantrekkelijk. Zelfs een Peugeot 108 occasion van een jaar of vier oud kost je maar een paar duizend euro. Dat is nog steeds veel geld maar wanneer je nagaat dat je daar een jonge occasion met weinig kilometers voor terugkrijgt, wordt het erg aantrekkelijk om een Peugeot 108 te kopen. Hou er wel rekening mee dat benzine auto’s na vier jaar iedere twee jaar gekeurd moeten worden. Na acht jaar moet de auto ieder jaar gekeurd worden.

De beste Peugeot 108 prijs vinden

Via het keuzemenu op de website kun je eenvoudig een Peugeot 108 kopen voor de beste prijs. Bedenk je wel of je de auto als particulier of als bedrijf koopt. De Peugeot 108 prijs wordt namelijk anders bij een bedrijfsauto omdat je de btw dan terug kunt vorderen bij het doen van je maand- of kwartaalaangifte. Daarmee is een Peugeot 108 occasion één van de meest voordelige bedrijfsauto’s die je kunt vinden. Doe jij hier je voordeel mee?

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl