Contact met Vaartland.nl

Peugeot 208 Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

Een Peugeot 208 occasion is een aantrekkelijk geprijsde en sportieve hatchback. Een tweedehands auto Peugeot 208 is vanaf bouwjaar 2012 verkrijgbaar met drie en met vijf deuren. De nieuwste versie is vanaf 2023 op de markt. Dat betekent dat er nog weinig jonge occasions verkrijgbaar zijn, evenals de nieuwe elektrische Peugeot 208 occasion. Gebruik de handige zoekfunctie op de website van Vaartland.nl en ontdek de mogelijkheden. Een Peugeot 208 kopen wordt zo wel heel makkelijk.

Je mogelijkheden bij een Peugeot 208 occasion

Bij het kiezen van een Peugeot 208 occasion heb je de keuze uit exemplaren vanaf bouwjaar 2012 maar je kunt ook een Peugeot 208 kopen van één of twee jaar oud. Voordeel bij de nieuwere versies is de strakke styling die Peugeot bij al zijn nieuwe modellen heeft doorgevoerd. De stijlvolle kenmerken die je van Peugeot gewend bent herken je terug, maar met een sportiever randje eraan. Wil je nog sportiever? Kies dan voor een Peugeot 208 occasion uit de GT-line. Deze versie heeft een nog sportievere trim en een 1.2 benzinemotor of een 1.5 dieseluitvoering. De elektrische versie is momenteel nog slechts sporadisch verkrijgbaar, maar ook in plug in hybride variant. Hou ook rekening met een hogere aanschafprijs aangezien elektrische auto’s hun waarde beter vasthouden dan benzine- en dieselmodellen. Een goed sportief alternatief kan echter zijn de Peugeot 208 GT-line

Kosten Peugeot 208

Afhankelijk van het bouwjaar en de kilometerstand worden de kosten Peugeot 208 bepaald. Kosten variëren tussen een paar duizend euro voor een Peugeot 208 occasion uit 2012 tot enkele tienduizenden euro’s voor een jonge occasion. De meest uitgebreide Peugeot 208 kopen? Voor de nieuwe elektrische 208 betaal je de hoofdprijs maar dan krijg je wel een auto met meer dan 300 km aan elektrisch bereik. Zo kun je makkelijk 2 keer op en neer rijden van Rotterdam naar Amsterdam. 

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl