Contact met Vaartland.nl

Peugeot 5008 Occasions

Met een occasion Peugeot 5008 krijg je erg veel auto voor je geld. De crossover SUV van Peugeot is de grootste SUV modellen uit het assortiment en is een ideale gezinsauto. Dit is mede te danken aan de mogelijkheid tot 7 zitplaatsen in deze occasion. Op Vaartland.nl vind je makkelijk en snel een aantrekkelijke aanbieding Peugeot 5008. Via het menu selecteer je eenvoudig de Peugeot 5008 prijs, het aantal kilometers en de soort aandrijving. Een Peugeot 5008 kopen via Vaartland.nl is veilig, makkelijk en zo geregeld! Je kunt er ook voor kiezen om een andere Peugeot te kiezen, een Peugeot 2008 bijvoorbeeld.

Een Peugeot 5008 kopen met aantrekkelijke opties

Zoals je gewend bent van auto’s van Franse makelijk, is een Peugeot 5008 occasion vaak mooi afgewerkt en zijn er aantrekkelijke opties aangebracht. Hij is verkrijgbaar als diesel-, benzinevariant en hybride variant. Bij ieder exemplaar op de website wordt uitgebreid aangegeven welke opties er bij de Peugeot 5008 prijs inbegrepen zijn. Veel voorkomende en handige opties zijn parkeerassistentie, automatische airco en Climate Control. Omdat het een grote auto is zijn ook parkeersensoren aan te raden zodat je de kans op beschadigingen bij het inparkeren tot een minimum beperkt. Kijk bij een Peugeot 5008 prijs ook welk trimniveau je daarvoor krijgt. Hoe is de binnenkant afgewerkt? Krijg je voor de prijs Ledverlichting in de koplampen en mooie velgen?

Aanbieding Peugeot 5008 gezien?

Heb je een mooie aanbieding Peugeot 5008 gezien op de website? Reageer direct en vraag een proefrit aan. Mochten we niet direct op voorraad hebben wat je zoekt, niet getreurd! Neem gerust contact op met onze collega's van de klantenservice en zij vertellen je graag welke modellen we binnenkort verwachten!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl