Contact met Vaartland.nl

Peugeot 308 Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

Op zoek naar een aantrekkelijke aanbieding Peugeot 308? Op Vaartland.nl vind je de Peugeot 308 occasion die helemaal past bij je wensen en eisen. Een Peugeot 308 koop je al vanaf een paar duizend euro. Je krijgt dan een hatchback uit 2008 of 2009 met behoorlijk wat kilometers op de teller. Wil je liever een wat jongere Peugeot 308 kopen, dan gaat de prijs uiteraard evenredig omhoog. Voor de nieuwe elektrisch aangedreven 308 betaal je de hoofdprijs maar aangezien deze nog niet zo lang op de markt is kom je slechts sporadisch een Peugeot 308 occasion in deze uitvoering tegen.

Waar let je op bij een Peugeot 308 occasion?

Via de website kun je eenvoudig selecteren op criteria die jij belangrijk vindt. Heb je een mooie Peugeot 308 occasion gezien en wil je een proefrit maken, waar let je dan op? Inspecteer eerst de auto van buiten en van binnen op beschadigingen zoals krassen, putjes en slijtageplekken. Ben je tevreden en ga je een proefrit maken? Concentreer je dan op hoe soepel de rit is, of de remmen niet schokken en of de auto rechtuit blijft rijden als je het stuur loslaat.

Met welke Peugeot 308 kosten moet je rekening houden?

Met de aanschaf van een occasion Peugeot 308 moet je rekening houden met extra kosten buiten de aanschafprijs om. De wegenbelasting, verzekering en de brandstof (benzine of diesel) moet je ook incalculeren bij een Peugeot 308 koop. Het is een relatief kleine en lichte auto en dat betekent dat meeste aanvullende kosten erg meevallen. Houd er wel rekening mee dat de Peugeot 308 kosten voor het onderhoud oplopen naar mate de auto ouder wordt. Wil je liever wat kleiners? Kijk dan eens naar een 108 of 208.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl