Contact met Vaartland.nl

Nissan Micra occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

Nissan Micra occasions of tweedehands Nissan Micra kopen?

Ben jij op zoek naar een Nissan Micra occasion? Dan ben je bij Vaartland aan het juiste adres. Nissan Micra is een betrouwbare, zuinige en compacte auto. Zo is de auto uitermate geschikt voor in het stadsverkeer. Ook is de auto gemakkelijk in te parkeren. Ondank zijn formaat heb je voorin toch een comfortabele zithouding. Dit komt mede doordat je het stuur in hoogte en van voor naar achter kunt verstellen.

De Sportieve Micra in verschillende kleuren

Hoewel de Nissan Micra prijs niet hoog is, hoef je geen saaie auto te verwachten. Vooral de wat nieuwere modellen hebben een sportief uiterlijk. Nissan Micra occasions zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De wat exclusievere uitvoeringen hebben zelfs een lederen afwerking van het dashboard, middenconsole en stoelen.

Tweedehands Nissan Micra kopen – Waar moet je op letten?

Wil jij een tweedehands Nissan Micra kopen? Dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Niet elke tweedehands auto Nissan Micra heeft een airco, bij de Visio uitvoering is dit namelijk een optie. Nissan Micra kosten worden onder andere bepaald door de motor. De Nissan Micra is verkrijgbaar met een benzine- en dieselmotor. Ondanks de kleine benzinemotor van de Nissan Micra, produceert de motor respectievelijk 73 en 90 pk. De dieseluitvoering is een stuk zeldzamer dan de benzinemotor.

Nissan Micra occasion kopen bij Vaartland

De Nissan Micra prijs wordt bepaald door de kilometerstand, de leeftijd, de motor en de opties. Zo zit er een verschil in prijs tussen een Nissan Micra automaat en handgeschakeld. Via de zoekfunctie van Vaartland.nl kan je gemakkelijk het aanbod occasions doorzoeken. Heb je een Nissan Micra aanbieding gevonden? Maak dan snel een afspraak bij één van onze vestigingen en ervaar de Nissan Micra in het echt!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl