Contact met Vaartland.nl

Nissan Leaf occasions

De populaire elektrische hatchback

Ben jij op zoek naar een Nissan Leaf occasion? Dan ben je bij Vaartland aan het juiste adres. De Nissan Leaf is één van de populairste elektrische auto’s van Europa en daarmee een concurrent van bijvoorbeeld de Toyota Prius. Dat is ook niet gek want de Nissan Leaf heeft een mooi en futuristisch design. De voorkant wordt gekenmerkt door zijn scherpe neus en koplampen met een blauwe gloed. Daarnaast is de Leaf ook gewoon een praktische auto. De Leaf is een hatchback, met 5 deuren, veel bewegingsvrijheid en opvallend veel bagageruimte van 435 liter. Ook de Nissan Leaf prijs valt niet tegen! Een degelijke Nissan Leaf occasion kost tussen de 10.000 en 15.000 euro.

Nissan Leaf occasion kopen – Waar moet je op letten?

Wil jij een tweedehands Nissan Leaf kopen? Dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. De Nissan Leaf occasions zijn verkrijgbaar met verschillende battery packs. De actieradius wordt onder andere bepaald door de batterij. De accu van de Nissan Leaf occasion 24kWh heeft in de praktijk een actieradius van ongeveer 130 kilometer. De Nissan Leaf met 40kWh komt tot ongeveer 230 kilometer.

Nissan Leaf occasion kopen via Vaartland.nl

Nissan Leaf kosten lopen op met de leeftijd, gereden kilometers en de uitvoering. Via de filterfunctie van Vaartland.nl kan je gemakkelijk, op basis van je budget en eventuele eisen, het aanbod occasions doorzoeken. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken op een Nissan Leaf van na 2016. Heb je een Nissan Leaf aanbieding gevonden? Maak dan snel een afspraak bij één van onze vestigingen en ervaar de Nissan Leaf in het echt!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl