Contact met Vaartland.nl

Een vooruitstrevende en innovatieve hybride auto: De Kia Niro Hybrid

De Kia Niro is altijd een van Kia zijn bestseller modellen geweest, maar met de nieuwe Kia Niro Hybrid en Kia Niro EV op de markt, zal dit ongetwijfeld niet veranderen. Voor de autorijder die een vooruitstrevende, innovatieve en duurzame auto wilt, is de Kia Niro Hybrid perfect. De combinatie tussen connectiviteit, technologie en veiligheid zijn onherkenbaar in de Hybrid en volledig elektrische E-Niro, ten opzichte van zijn voorgangers. 

Een occasion met innovatief design

Waar de voorganger van de Kia Niro Hybrid al een strak design had, overtreft de Kia Niro hybride variant dit model toch ruimschoots. Op het gebied van exterieurdesign is de Kia Niro Hybrid in grote lijnen hetzelfde, maar dan strakker. De herkenbare exterieur vormgeving is nog steeds te herkennen zoals we van de Niro gewend zijn. Maar daarbij beschikt de Hybrid over een sportiever design. Daarbij mogen de opties tot 16” inch lichtmetalen velgen niet onopgemerkt voorbijgaan. 

Innovatie die zowel in de techniek, als het interieur terugkomt

Aan zijn uiterlijke uitstraling zal niet onopgemerkt blijven dat het om een Kia Niro gaat. Maar als we naar het interieur kijken, is de Kia Niro Hybrid onherkenbaar vergeleken met zijn voorgangers en concurrenten. Met zijn 10.25” inch full map navigatiesysteem en Kia connect is de auto van binnenuit vol met luxe uitgerust. Daarbij zijn uiteraard stoelen in leder verkrijgbaar. Om het interieur helemaal af te maken, beschikt de Kia Niro Hybrid ook over een digitaal dashboard. Vooruitlopend op vele andere modellen dus!

De toekomst van occasions is de combinatie met elektrisch

Waar de Kia Niro voorheen was uitgerust met een brandstofmotor, beschikt de Kia Niro Hybrid zowel over een brandstof- als hybride motor. Om de hybridevariant helemaal naar wens te maken, is er zowel de optie tot een Kia Niro Hybrid, als Kia Niro plug-in Hybrid. Deze hybride motoren bieden zowel de optie tot duurzaam- als dynamisch rijden. Zo zijn er verschillende rij modes beschikbaar, waaronder de eco-modus en sport-modus. Hierbij levert de motor een totaalvermogen van 183 pk. Niet gek voor een hybride dus!

Een occasion met innovatieve technieken

De Kia Niro Hybrid is rijk uitgerust met moderne technologieën. Een aantal mogelijke opties zijn bijvoorbeeld de dodehoekassistentie, autonome rijassistentie, snelwegassistentie en adaptieve cruise control. Al deze veiligheidsopties zorgen ervoor dat je ontspannen de lange afstanden kan rijden. En dat in combinatie met voordelig en zuinig rijden, maakt deze Kia Niro Hybrid helemaal de auto waar je wellicht naar opzoek bent. 

De perfecte occasion: Strak, modern en duurzaam

Indien je opzoek bent naar een moderne auto die het beste van twee werelden combineert met zijn brandstof en elektromotor, dan hoef je vanaf nu niet verder te zoeken. Over rijcomfort is diepgaand nagedacht. Dit resulteert in een auto met de meest moderne snufjes en technieken, waaronder adaptieve cruise control en verschillende rij hulp systemen. Daarbij komt ook nog kijken dat de auto zich duurzaam van A naar B kan verplaatsen, met behulp van zijn 62 kW elektromotor.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl