Contact met Vaartland.nl

Ford Ka occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

De Ford Ka is een model dat al sinds 1996 op de markt is maar nog altijd gezien kan worden als een zeer populaire stadsauto. Er is dan ook nog altijd een grote groep mensen die zeer veel interesse hebben in een Ford Ka occasion. Behoor jij tot deze groep mensen? Dan ben je bij Vaartland aan het juiste adres. Wij hebben een zeer ruim aanbod in Ford Ka occasions die op benzine of diesel rijden. Wil je een goede gebruikte Ford Ka kopen? Bij Vaartland zul je hier zeker in slagen. Je kunt bij Vaartland.nl ook kiezen voor grotere Ford modellen, zoals de Ford Kuga, of een soortgelijk model van een ander merk, zoals de Opel Corsa.

Informatie en persoonlijk advies over een occasion Ford Ka 

Je kunt op onze website zeer veel nuttige informatie vinden over een occasion Ford Ka. Daarnaast kun je ook in een van onze vestigingen terecht voor persoonlijk advies over een tweedehands Ford Ka. Ons aanbod in gebruikte Ford Ka modellen (of Ford Ka+ occasions) is altijd dusdanig ruim dat veel mensen ons zien als de Ford Ka occasion dealer. Wij helpen je dan ook graag verder als je interesse hebt om een tweedehands Ford Ka occasion aan te schaffen.

Tweedehands Ford Ka prijs

De prijs Ford Ka is zeer acceptabel te noemen. Het is een auto die geen grote investering vraagt. Een aanbieding Ford Ka is dan ook zeker de moeite waard omdat de Ford Ka kosten ook zeer beperkt zijn. Het is een zeer betrouwbare auto dat zuinig is in verbruik en licht van gewicht is. Dit laatste is weer gunstig voor de wegenbelasting. Een Ford Ka koop is dan ook een goede keuze. Vraag gerust vrijblijvend naar onze Ford Ka offerte als je net je rijbewijs hebt, op zoek bent naar een tweede stadsauto of lekker voordelig wilt rijden. 

 

Alternatieve modellen

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl